2777
2789
عنوان

خیلی

146 بازدید | 8 پست

استرس دارم 

همش حرص پولو میخورم دیگه خسته شدم همش میگم همه پیشرف کرد ما موندیم

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هب وقتی مشکلو میدونی غصه نخور فکر نکن  با فکر کردن ک پولدار نمیشی

یه ماشین چیه ثبت نام مبکنم درنمیاد خدا لعنت کنه دلالارو 

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

استارتر گرامی شما دقیقاً دست گذاشتین رو کمرنگ ترین آپشن زندگی. میدونین تعداد ثبت نامی های خودرو ۸۰۰ برابر خودروهای موجود بوده؟ متاسفانه داستان خودرو تو این مملکت یه سوال بی جواب شده که چرا اینطور شده؟ هیچکس جوابگو نیست و فقط با اشاره و ایما بهمون میگن مافیای خودرو مقصره  

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
استارتر گرامی شما دقیقاً دست گذاشتین رو کمرنگ ترین آپشن زندگی. میدونین تعداد ثبت نامی های خودرو ۸۰۰ ...

تو فک کن برا ۳ نفر از اشناهامون دراومده برا ما درنمیاد تو بورس پولمون رف 

ایکاش حواستون رو بیشتر جمع میکردین. با این تحریمهای شدید و عدم تولید و صادرات بورس فقط یه دروغ بزرگه. دولت با بالا بردن سهام کاذب و دروغ چندتا تولید کنندهء دولتی مردم رو گول زد ولی با این شرایط بعید میدونم دیگه بورس به حالت اول برگرده 

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"

غصه شونخورمنم ثبت نام کردم درنیومد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖