2777
2789
عنوان

تا حالا چه رسیدگی به موهاتون کردین که جواب داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 30 پست
من همیشه موخوره داشتم قسمت های آسیب دیده رو کوتاه کردم بعد از هر بار حمام دو پاف روغن آرگان میزنم ما ...

ممنون از توضیحات کاملت

روغنو که به کف سر نباید بزنم درسته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه موخوره داشتم قسمت های آسیب دیده رو کوتاه کردم بعد از هر بار حمام دو پاف روغن آرگان میزنم ما ...

ماسک تخم مرغ چطوری استفاده کنم موخوره روانیم کرد

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
ممنون از توضیحات کاملت روغنو که به کف سر نباید بزنم درسته؟

خواهش میکنم نه کف دست که ریختی اول به نوک موها بزن بعد دستت رو بکش روی کل موهات

راستی نرم کننده اوه اونی که عکس میوه روش داره فاقد سیلیکون و سولفات هست. حجم خوبی داره و به صرفه است/ و اینکه من ماسک تقویتی داخل حمام هم میزنم 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
خواهش میکنم نه کف دست که ریختی اول به نوک موها بزن بعد دستت رو بکش روی کل موهات راستی نرم کننده اوه ...

لطف مارک ماسکتم میگی؟

نمیدونم چرا نرم.کننده میزنم موهام میریزه

دیدی بعضیها چقد موهاشون لخت و وقتی راه میرن سنگینه و اینطرف اونطرف میره

دوست دارم اونجوری شه مال من میره تو هوا سبکه

ماسک تخم مرغ چطوری استفاده کنم موخوره روانیم کرد

ماسک تخم مرغ برای موخوره نیست/ بسته به حجم و بلندی موها / مثلا تا سر شونه 5 قاشق ماست یک زرده تخم مرغ دو سه قاضشق روغن زیتون. کاملا موها را آغشته میکنید .  40 دقیقه تا یک ساعت بمونه نه بیشتر بعد بشورید

برای موخوره حتما قسمت های آسیب دیده کوتاه بشه بعد از هر بار حمام روغن آرگان بزنید. من مارک پنتن میزنم / موها رو کمتر رنگ کنید / مواقع ضروری اتو یا سشوار کنید/ رو بالشی ابریشمی باشه/ شونه چوبی استفاده بشه. / موقع خواب ببافید موها رو در طول روز هم خوبه بیشتر اوقات بافته باشند/ موها را با آب داغ نشورید/ یک دست شامپو کافیه ساقه های مو احتیاج به کف مالی ندارند

لطف مارک ماسکتم میگی؟ نمیدونم چرا نرم.کننده میزنم موهام میریزه دیدی بعضیها چقد موهاشون لخت و وقتی ...

نرم کننده رو به کف سر یعنی به ریشه موها نباید بزنی/ اوه بگیر نرم کننده رو

ماسک داخل حمام شون میزنم آواکادو یا جنسینگش رو

با سر انگشت نه با ناخنها. روزی 20 دقیقه کف سر رو ماساژ بده 

من برای ریزش هم تونیک موی سینره میزنم بعد از حمام و هم شربت تقویتی ایمیوناس میخورم روزی یک قاشق مربا خوری. همه املاح و ویتامینها رو داره کامل

حالا سر فرصت یه تاپیک میزنم برای این موضوع

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز