2821
2789

بزن تو برق داغ شه بعد با یه دستمال آغشته ب لوسیون بدن پاکش کن

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 

داخلش یا دورش؟ نمیشه داغش کرد اون موقع زود پاک میشه

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با اب گرم و دستمال تمیزش کن وای من از این رولی ها خیلی میترسم یکی اینجا عکس گذاشته بود رول رو فشار ...

منم سوختم با اینا

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
دورش

نمیشهسشوار داغ دورش بگیری آب که شد با دستمال پاک کنی؟ یا اسپری سطوح بزنی روش بمونه بعد پاک کنی

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
با اب گرم و دستمال تمیزش کن وای من از این رولی ها خیلی میترسم یکی اینجا عکس گذاشته بود رول رو فشار ...

وای نگو من ک استفاده میکردم خوب بود الان چند وقتی گذاشتمش کنار الان ک از تو کارتن دراوردم اینجوریه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز