2777
2789
الان دقیق ۲۵ سالمه  مجدد ازدواج کردم و همسر الانم واقعا فرشتس  یه پسر ۲ سالمه دارم  ...

برا همین خیانت چتیش جدا شدی یعنی؟؟

من تا حالا صدبار خیانت چتی کرده😞😞😞.

شوهرتم تجربه جدایی داشت؟؟

ببخشید اینو میپرسم،ولی شما خیلی خوشگلید؟؟؟ اخه میگن بعد طلاق ازدواج دوباره که خوب باشه،کم اتفاق میوفته.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دوسش ندارم  خیانت کرد. از لحاظ اجتماع و اینکه اگه یکی بخاد دوباره ازدواج کنه،،، سخته؟؟

ن چراسخت باشه،من۲۱طلاق گرفتم، سه ماه نشد ازدواج کردم،همون هفته اولش سه تاخاستگارداشتم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
برا همین خیانت چتیش جدا شدی یعنی؟؟ من تا حالا صدبار خیانت چتی کرده😞😞😞. شوهرتم تجربه جدایی داشت؟ ...

دیگه عزیزم خیانت خیانته دیگه 

چتش با س ک س زیاد فرقی نداره 

نه عزیزم از نظر خودم که معمولیم

همسرم پسر بود یعنی مجرد بود 

انقد حال دلم باهاش خوبه که همیشه وقتی ازم میپرسن کی ازدواج کردی تاریخ عقد با همسرمو بهشون میگم 

به نظرم قبلیه اشتباهی بیش نبود 

فقط عزیزم بعد طلاق باید با دید بازتر انتخاب کنی رو همه چی باید تمرکز کنی 

[QUOTE=221849042]جدی؟ دلیل طلاقت چی بود؟ راضی هستی؟[/Qاصلا ازاولش همه راضی نبودن .عقدم اشتباه بود.دست بزن داشت کارنمیکرد،بددهن هم بود.بعداازمن دواردیگمدازدواج کرده اونا هم طلاق گرفتن.ولی من دوسال تحمل کردم دیدم نمیشه وموقعی زدم مامانم دید التماسم کردن طلاق بگیر.