2777
2789
خخخخخ صفت خوبیه ها. قدر بدون!

😂

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
اخه نتونستم. باور کن دوزاریم دیر افتاد. گفت داداشت زنش حامله بود بهش کفتم ایشالا بعدیت پسر ، داداشت ...

وای با این عتیقه هم کلام نشو . مطمئنا یه حسادت و عقده ای بهت داره که انقدر پیگیر اذیت کردنته . اگه توانایی ضایع کردن و حرص دادنش داری باهاش رفت و امد کن اگه نه که دورش خط بکش .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کردم گفتی خودشم دختر داره . پسر داره ولی شعور نداره . منم پسر دارم ولی جاریام دختر . والا اونا ا ...

نمی دونم چرا بعضی از زنا اون قدر کمبود و عقده دارن که با هر چی که به ذهنشون می رسه می خوان بکوبونن تو سر این و اون 😐😐😐😐😐😐

جاری من 7 تان. همشونم دختر. ازدواج کردن همشون نفری دوتا پسر دارن الان. نمیدونم والا چه جوریه

منم هروقت میبنمشون یادم میرفته عمه ام ۴تاپسرداره رفت دختری ازاین خانماگرفت الان دوتادخترداره عمه ام  عاشقانه میگه  اینقدر دلم دخترمیخواسته تو حسرت دختربودم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

حالا من باردار بودم سونو هم رفته بودم گفته بود دختره. پادر شوهرم گیر داده بود که نه. ما پسر زاییم. سونو اشتباه گفته. بچت پسره.

تا لحظه ی آخر میگفت دختر نیست. پسره

منم اون موقع خیای خیلی ناراحت شدم از اینکه انگار نمیخواست دختر منو بپذیره. الان البته دوسش داره ها. ولی حدایی حرفاش زشت بود

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید، منم براتون دعا میکنم💓
فکر کردم گفتی خودشم دختر داره . پسر داره ولی شعور نداره . منم پسر دارم ولی جاریام دختر . والا اونا ا ...

اولیش دختره. سه تا داره. بعد هنوز سر اولی من داره تیکه میندازه ب من

نمی دونم چرا بعضی از زنا اون قدر کمبود و عقده دارن که با هر چی که به ذهنشون می رسه می خوان بکوبونن ت ...

بخدا تو عروسی بودیم من با بغض اومدم خونه همه اطرافیان و شوهرم میگن چهره ام دست کم هشت سال کمتر میزنه بعد این اینجور میگه .. خداروشکر رفت و امدی ندارم من هرکسی یخورده خاله زنک بازی در بیاره از زندگیم حذفش میکنم وقت و توانش ندارم .

اسی فکر کنم شما از پسر دوستی که از تیکه جاریت ناراحت شدی 

بخدا از ترس همین تیکه هاشون‌دوس داشتم بچم پسر شه. نیش مارن. همه خانواده شوهرم

خاهر شوهرم یه تبریک نگفت. هی میپرسید چیه. تا فهمید دختره اصلا ب روی خودش نیاورد. بعد یه روز بهم کفت پشمااام باورم نمیشه دووووختره

وای با این عتیقه هم کلام نشو . مطمئنا یه حسادت و عقده ای بهت داره که انقدر پیگیر اذیت کردنته . اگه ت ...

اصلا زبون‌ندارم 

میگم ده روز بود هر شب میگفتم بیاید اینجا

دیشب من انقد حالم بد بود بیرون بودیم شوهرم گفت بریم اونجا اونا زنک زدن. جرات نکردم بگم نههه

چون شوهرمم کلا خیلی بد اخلاق شده

چن بار کفته بودم نه باهام بدرفتاری میکرد. دیشب مثه مریضا بودم رفتم خونشون

اصلا زبون‌ندارم  میگم ده روز بود هر شب میگفتم بیاید اینجا دیشب من انقد حالم بد بود بیرون بودی ...

عیب نداره میری برو خودت بده نکن .. ولی یا مث خودش باش یا بیخیال حرفاش یه گوش در یکی دروازه خودت حرص نده 

بخدا تو عروسی بودیم من با بغض اومدم خونه همه اطرافیان و شوهرم میگن چهره ام دست کم هشت سال کمتر میزنه ...

قوی باش حالا جواب ندادیم ندادی ولی نذار حرف هیچ احدی روت تاثیر بدی بذاره 

اسی فکر کنم شما از پسر دوستی که از تیکه جاریت ناراحت شدی 

نه‌والا. ما خیلی دختر دوست داریم. پسرم دوس داریم واقعا فرقی نداره

ولی اینا انقد ب من فشار اوردن من دعا میکردم بچم پسر شه

انقد حلو من از دختر دارا بد میگفتن و بد میدونستن میدونستم ب منم میگن