2777
2789

بچه ها یه سوال دارم همه میگن جنسیت بچه به مرده اما من چندتاخواهرمیشناسم  که هر کدوم ۳تا۷تادختر دارن درصورتی شوهراشون دوتاشون غریبه هست و الان سه چهارتاازاون دخترا هم عروس شدن یکی یادوتادختردارن ؟؟؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا غصه بخوری 🤔 باید میگفتی شما که خانوادگی پسر زایید کووو پسرت ؟؟ بقول شوهرم یا درجا جواب تیکه اطر ...

اخه نتونستم. باور کن دوزاریم دیر افتاد. گفت داداشت زنش حامله بود بهش کفتم ایشالا بعدیت پسر ، داداشت گفت نهههه ما هممون‌دختری ایم. یعنی دختر میاریم

گفتم چطور ممکنه داداشم اینو گفته باشه. اون‌موقع ک دختر داداشم تازه دومین دختر خانواده بود. باززز گفت نههه داداشت اینو گفت

مطمعنم دروغ میگفت. بچه داداشم الان ۸ سالشه. چطور همچین جیز پیش پا افتاده ای رو یادش مونده تا الان

دوتا پسر داره مدامم میگه زنده نگه دار اسم خانواده ان

رنده نگهدار اسم خانواده!😑😑😑😑😑

خدا بهت صبر بده با این جاری خوش زبونت😷

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید، منم براتون دعا میکنم💓
بچه ها یه سوال دارم همه میگن جنسیت بچه به مرده اما من چندتاخواهرمیشناسم  که هر کدوم ۳تا۷تادختر ...

جاری من 7 تان. همشونم دختر. ازدواج کردن همشون نفری دوتا پسر دارن الان. نمیدونم والا چه جوریه

دوتا پسر داره مدامم میگه زنده نگه دار اسم خانواده ان

فکر کردم گفتی خودشم دختر داره . پسر داره ولی شعور نداره . منم پسر دارم ولی جاریام دختر . والا اونا انقدر به من فخر فروشی میکنن و تیکه میندازن چند روز پیش یکیشون میگفت شکسته شدی پسرا خیلی بذار و بردار دارن پیر میکنن مادرو . شوهرم ناراحت شده میگه بی زبونی هرگی میرسه یه چی بارت میکنه . 

منم زبون نداشتم بگم مرد جنسیتو مشخص میکنه و ب خانواده من ربطی نداره دیشب انقد غصه خوردم

بگوازدید مافرق نداره برامون شرط سالم بودن وبعدهم تربیتشه چون خانوادگی هم دخترزاهستیم مشکلی ندارم چی جواب بدم به فامیلم منتها ازوقتی اینوگفتی برام سواله ودوست دارم بدونم  که خودت دربرابرخانوادت چی گفتی وقتی بچه اولت دختربود حداقل بمنم یادبده 

حالا خانواده شوهر  من میمیرن برا دختر جاریم  به پسر من میگن پسر شیطون فلان یه سال پسرمو نبردم ببینند مادرشوهرم زنگ زده بود میگفت دلمون براش تنگ شده من به شوهرم گفتم  بذار با همون دخترشون خوش باشن 😉😉 جاری جوگیرمم میگفت هر کسی لیاقت داره خدا بهش دختر میده 😂😂😂 

آدم ابله همه جا هست شما اگه پسرم داشتی یه چیز دیگه میگفتن مثل من.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
ایندیگه غصه داره 😐😐🤔🤔🤔

به روحیه ی اشخاص مربوط میشه. من با کوچکتر از اینم ناراحت میشم. ولی یکی مثل شما با همچین چیزی ناراحت نمیشید.

اگه من بگم با چیا ناراحت میشم و حتی گریه ام میکنم از تعجب شاخ در میاری😂

به روحیه ی اشخاص مربوط میشه. من با کوچکتر از اینم ناراحت میشم. ولی یکی مثل شما با همچین چیزی ناراحت ...

😂چرا اینقدر حساس 

خدایی من بی احساسم فحش هم بدن به تخمدان چپم میگیرم خیلی گشادم 😂😂😂

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
منم زبون نداشتم بگم مرد جنسیتو مشخص میکنه و ب خانواده من ربطی نداره دیشب انقد غصه خوردم

من نفهميدم چرا خيلي ناراحت شدي؟

مكه دخترزايي حرف بدي هستش؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم