2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم وقتی میشه خب جواب بده که تو دلت نمونه...البته مودبانه و با خوشرویی تا حسابی دق کنه...

😂😂😂

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️

بعد گفت اون حاری حالا یه پسر بیاره تو براش عروس اوردی!!!!

منم گفتم ازه اگه پسر دوس داره راحت میتونه بره رژیم تعیین جنسیت بگیره. الان ک خیلیا رفتن و جواب گرفتن

خاستم بگم من اگه میخاستم پسر بشه بلد بودم ازین کارا کنم

چه میدونم من اصلا حاضر جواب نیستم

اسی؟ الان تو شرایطی هستی که بر هرچیزی خیلی بیشتر از اونی که باید اهمیت میدی، خب؟ 

اون کیه که حرفش چی باشه، اصلا این طورم باشه که میگه ربطش به اونو درک نمیکنم

خودتو بابت هیچ و پوچ نرنجون رفت و آمدنم با این جور آدما مدیریت کن

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

من با اینکه داداش ندارم میگم بچه دار شدم دختر شه اولی وقتی یاد بچگی های ابجیام ک چ شیرین زبون بودن صبح ک پا میشدن میرفتن اشپز خونه با مامان ی قلیون کوچیک بازی دستشون میگرفتن حرف میزدن مثلا غذا درست میکردن همه ظرف هارو بیرون میکردن عاشق دخترا میشم

اصلا چیزی نگو حیون ک حرف حالیش نمیشه شما خودتو بکشی تا بفهمونی اما نفهمه نمیفهمه

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗

بمن هم خیلی تیکه پروندن،الان دومیم باردارم و سونو گفت احتمالا پسره، عزیزم چون اولیت دختره قرار نیست دیگ پسردار نشی!ان شاءالله خدا ب همه از هر دو نوع گل رو بده سالم و صالح

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

زن فقط کروموزوم ایکس داره . مردا هم ایکس هم وای . بنابراین تعیین جنسیت از مرده ک ببینی کرموزوم ایکس به تو داده ک دختر شه یا وای ک پسر . بنابراین شوهرای شما دختر زان و اینو برو ب مادر شوهرتدبگو . بگو جاریم گفته شوهرامون دخترزان . تا بشورش  

من پسر دارم ولی آرزومه اینه که بچم دختر بود و همدم تنهاییام.همدم غصه هام

منم دوتا پسر دارم خودم که دختر مادرم هستم اینقدر کمک حالش هستم دوست داشتم دختر هم داشتم ولی قسمتم نشد وخدا رو شاکرم پسر بزرگم ۱۹ سالشه بیشتر اوقات مبگه امروز صبح هم گفت مامان کاش یه خواهر داشتم  خواهر همیشه حواسش به داداشش هست ولی من ندارم  خیلی غصه خوردم برای دل پسرم 😭😭😭

چه میدونم من اصلا حاضر جواب نیستم

عزیزم خب مودبانه جوابشو بده بچه دختر و پسر نداره صالح و نا صالح داره حتی بچه ای که سالمم نباشه به نظرم مایه ی شرم نیست اون چیزی که مایه ی شرمه شخصیت بد آدماست 

منم زبون نداشتم بگم مرد جنسیتو مشخص میکنه و ب خانواده من ربطی نداره دیشب انقد غصه خوردم

چرا غصه بخوری 🤔 باید میگفتی شما که خانوادگی پسر زایید کووو پسرت ؟؟ بقول شوهرم یا درجا جواب تیکه اطرافیان بده یا الکی غصه نخور خودت داغون میکنی اونا رو به هدفشون که حرص دادنت میرسونی .

ایندیگه غصه داره 😐😐🤔🤔🤔

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا