2777
2789
منم زبون نداشتم بگم مرد جنسیتو مشخص میکنه و ب خانواده من ربطی نداره دیشب انقد غصه خوردم

عزیزم وقتی میشه خب جواب بده که تو دلت نمونه...البته مودبانه و با خوشرویی تا حسابی دق کنه...

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

من پسر دارم ولی آرزومه اینه که بچم دختر بود و همدم تنهاییام.همدم غصه هام

دیگر احتیاط لازم نیست شکستنی ها شکست هر طور مایلید حمل کنید💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔متولد ۱۳۷۶.۱......هسدم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا دخترم خدا ب همه کس نمیده،چرا بعضیا ناشکرن؟!منکه اولیم دختربود ذوق کردم،خیلیا ارزو دارن دخترداربشن خدا صلاح ندونسته و ندارن،پس اون طفلیا دل ندارن؟!بچه باید سالم باشه

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

ای خدا دختر عشقه 😍😍😍😍

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

عزیزم اگه حامله هستی به خاطر زر زدن یه ادم نفهم خودتو ناراحت نکن رو بچت تاثیر میزاره حرفش باد و هوا بوده حیف اون انرژی که گزاشته و زبونشو چرخونده 

و حیف او انرژی که تو گزاشتی و شنیدی و بعد به خاطرش غصه خوردی 

بیخیال بابا مگه جاریت چیکارس که به خاطر حرفش انقد به هم ریختی

من پسر دارم ولی آرزومه اینه که بچم دختر بود و همدم تنهاییام.همدم غصه هام

عزیزم میدونم از دل پاکت گفتی ایشالله خدا بهت دختر بده ولی بچه ها رو چشممون جا دارن باید نذاریم آب تو دلشون تکون بخوره نه اینکه بیاریم باهاشون از غصه ها حرف بزنیم ما مسئولشونیم

یعنی چی واقعا اون گفته شما هم قصه خوردین دختر زایید؟

انشاالله بچتون پسر بشه دختر نباشه 

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست