2777
2789
عنوان

واکسن

157 بازدید | 27 پست

یکی از اقواممون زن جوون

براثر سکته فوت کرده

اول سکته قلبی بعد سکته مغزی

چون مریضی خاصی نداشته حتی ی فشارخونو...

دکتر جنازشو نمیدن

میگن باید تحقیق کنیم و از خانواده‌ش میخوان ازمایشات و سی‌تی اسکن و ببرن بیمارستان

روزی که دکتر جنازه رو تحویل میده

دکترا از شوهرش میپرسن که همسرتون پریود میشده

مرده هم میگه نه.

دکتر هم گفته واکسن باعث شده خونش غلیظ بشه و پریود نشدنش باعث لخته و سکته قلبی و مغزی

من اینارو نگفتم که افکار عمومی رو نسبت ب واکسن بد کنم

اومدن اطلاع بدم که اگه پریودیتون عقب افتاد حتمن برین دکتر

من برا همین نمیزنم دیگه

چهارسال خواننده خاموش بودم..دوسال عضوبودم بخاطراینکه به یه دخترگفتم *****چیزخوبی نیست و بقیه بدشون اومد تعلیق شدم..قول دادم دیگه نیام ولی نشد..پس کاربر قدیمم💖😘برای باردارشدنم تا پنحمین سالگرد ازدواجم دعا کنین⁦❤️⁩✨خوشگلا باردارشدم😍برام دعاکنین که بمونه و خوشحالم کنه🎉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا واکسن چندسال دیگه چ بلاها ک سر زنا نمیاره

چهارسال خواننده خاموش بودم..دوسال عضوبودم بخاطراینکه به یه دخترگفتم *****چیزخوبی نیست و بقیه بدشون اومد تعلیق شدم..قول دادم دیگه نیام ولی نشد..پس کاربر قدیمم💖😘برای باردارشدنم تا پنحمین سالگرد ازدواجم دعا کنین⁦❤️⁩✨خوشگلا باردارشدم😍برام دعاکنین که بمونه و خوشحالم کنه🎉

هر کسی که واکسن نمیزنه بدونه مدیون کلی آدم هست که واکسن زدن و می‌خوان به روال عادی زندگی برگردن اگر اعتقاد دارید بدونید حق الناس گردنتون هست چون این ویروس تا ایمنی دست جمعی ایجاد نشه جهش پیدا می کنه 

خواهشاً از این تاپیک ها نزنید 

خدایی هیچ چیزی غیر ممکن نیست چون عوارض  واکسن ثابت نشده 

امروز شوهرم رفته دز سومم بزنه میگه اونجا کسانی که واکسن رو تزريق  میکردن گفتن به چه امیدی اومدی تو که بعد دز دوم کرونا گرفتی میگه گفتم بخاطر شغلم مجبورم میگه دیگه چیزی نگفتن 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
هر کسی که واکسن نمیزنه بدونه مدیون کلی آدم هست که واکسن زدن و می‌خوان به روال عادی زندگی برگردن اگر ...

عزیزم مگه نگفتن اختیاریه..پس چرا دارن اجباری میکنن.بعد هم من کلی ادم دیدم واکسن زدن و کروناهم گرفتن

من دو دوز زدم دوز اول تو ی ماه دوبار پریود شدم دوز دوم دوماه نشدم

وااای منم نزدم چون میخام باردارشم نمیخام ریسک کنم

هر کسی که واکسن نمیزنه بدونه مدیون کلی آدم هست که واکسن زدن و می‌خوان به روال عادی زندگی برگردن اگر ...

اگه ی بار از اولش بخونی متوجه میشین

بخدا قسم یاد دختراش میوفتم جیگرم خون میشه

اره باید واکسن بزنن اما واکسن ایمنی نمیاره اطراف من حتی شوهرم با زدن دو دز کرونا شدید گرفت فقط مراقب باشید 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤