2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 59486 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. ۳۹ سالم ه. بچه ندارم. من ۶ آبان ماه انتقال دوتا جنین, بیمارستان طالقانی داشتم. علائم بارداری رو داشتم. مثل درد زیر شکم و  لک صورت و غیره. بی بی چک زدم روز ۱۲ ام منفی شد. روز ۱۴ ام با خوشحالی رفتم آزمایش دادم. ذره ای شک نداشتم... اما منفی بود. ۴۸ ساعت بعد دوباره آزمایش بتا منفی بود. دکتر گفت آمپول و شیاف رو قطع کن که پریود بشی. امروز ۲۵ ابان هست و پریود شدم. دکتر گفت یک ماه استراحت کن, دوباره برای انتقال جنین بیا. توکل بر خدا. مرگ و زندگی دست خداست... ما فقط تلاش انسانی مون رو میکنیم

سلام 

من برای بار دوم برای عمل ای وی اف رفتم بیمارستان طالقانی. ۵ دی ماه. آزمایش ام مثبت بود و الان ۸ بهمن ماه هست و حدود ۷ هفته دارم. هفته قبل سونو رفتم, قلب جنین تشکیل شده. توکل بر خدای مهربان

هر چی خدا بخواد... برای همه خانم هایی که بچه دوست هستند و در تلاش, دعا میکنم به زودی دامن شون سبز بشه  

سلام  من برای بار دوم برای عمل ای وی اف رفتم بیمارستان طالقانی. ۵ دی ماه. آزمایش ام مثبت بود و ...

سلام عزیزم میشه بگی تو اون دوهفته انتقال چه علائمی داشتی؟؟؟؟؟ 

همیشه تو زندگی مثل موهام بودم نه صاف، نه فر، موجی:   ) 😌🤞🏻
سلام  من برای بار دوم برای عمل ای وی اف رفتم بیمارستان طالقانی. ۵ دی ماه. آزمایش ام مثبت بود و ...

https://t.me/o2sh1

لینگ گروه تلگرامی ای وی اف وپی جی دی دوست داستی عضوشوخوشحال میشم😘😘