2777
2789
عنوان

من چیکار کنم

131 بازدید | 11 پست

سلام 

دوستان من حدود ۶ ماه با آقایی آشنا شدم که از اول میگفت تو از من پایین تری با اینکه من از نظر تحصیلات و خانواده و مالی از ایشون بالاتر هستم

از اولم گفته بود قبلا رابطه داشته ... و همش راجع به رابطه اش حرف میزد و منم همیشه اخطار میدادم اما اون با افتخار میگفت با کس دیگه ای بود

همیشه میگفت بهت آینده نمیدم و تحقیرم میکرد و گاهی منو میزد که من بازم کوتاه میومدم

یک روز گوشی من رو گرفت و چک کرد دید من چند پیام بدون هیچ احساس و هیچ عاطفه ای به یکی از پسرهای اقوام دادم و گفت تو بهم خیانت کردی و منم از ترس گفتم اون پسر نیست و یک روز هر چقدر تلاش کردم که دعوا راه نندازه نشد و گفتم از اقواممونه و باهاش جلوش صحبت کردم و فهمید که چیزی بین ما نیست و اون پسره از رابطه ما میدونه اما گفت این رابطه برای من تموم شده تو خیانت کردی بهم و ۱۰۰۰ بهونه گرفت

منم چون دوستش داشتم گفتم با هم بمونیم و اونم گفت ادامه میدیم اما مثل قبل واسم نیستی ...

بعد خودش همش درمورد عشق قبلیش میگفت

یک روز انقدر در مورد رابطه اش حرف زد که زدم توی گوشش و اونم یهو شروع کرد به زدن من منم گریه کردم و به همین پسر اقواممون صدامو دادم و گفتم چی شده که در جریان باشه اگه اتفاقی برام افتاد (چون این فقط اطلاع داشت من با این اقا هستم) خانوادم هم در جریانن اما اگه بهشون میگفتم نگران میشدن

این اقا اون لحظه به شدت عصبانی میشه و دعوا میگیره و میگه با من احساس امنیت نمی‌کنی که به اون پیام دادی و تموم میکنه رابطه رو

الانم آخرین پیامش این است که من دوست دختر دیگه دارم و همه جا بلاکم کرده.

فکر کن یه نفر دیگه همچین تاپیکی زده ببین بهش ۱۰۰ درصد میگی ولش کن بلاکش کن بره مگه خود آزاری داری

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بیخیال... لقش بزار گمشه بره نکبت فایده اش تو زندگیت چیه ک بمونه 

عضو گروه بامداد خمارم 💙💙وزن اولیه ۶۰ وزن هدفم ۵۰ کیلو من میتوانم انها ک نمیتوانند نمیدانند ک میتوانند 😊😊😊

ولش کن بره گم شه دیوونس طرف😒😒😒😒😒😒😒😒😒

برای تو برای چشمهایت برای من برای درد هایم برای ما برای اینهمه تنهایی ایکاش خدا کاری کند😔          عضو گروه رز آبی ورن فعلی ۷۰ وزن هدف ۶۰ شروع چالش  ۱۳ دی ماه ۱۴۰۰  کاربری دست دونفره