من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اسی تو الان چرا حالت خوب نباشه خوبه ک فهمیدی طرفت ذاتش چیه ب موقش کوکه فقد ...منو بگو دستی دستی خودم دعوا درست کردم امشب از هم خودافزی کردیم حالم بده 😔😭😔
خیلی سخته خدا کمک کنه زود مهرش از دلتون بره . نذر کن ۴۰ تا یاسین روزی یکی ... بخدا معجزه میکنه اما وقتی معجزشو دیدی نذرو قطع نکن دقیق ۴۰ روز بخون تاریخ دقیق بزن و فقط معجزشو ببین
به آدما اجازه ندین اعتماد به نفستونو لگدمال کنن وقتی یکی انقدر بی ارزشه خودش که خودشو یه موجود اضافه با شما میدونه شما به نظرش احترام بذارید و به درک بفرستیدش چه اهمیتی داره که آدم به نظر آدمی فکر کنه که هیچ اهمیتی براش نداشته واسه خودت ارزش قتئل باش اسی آدما لیاقت دارن با کسی که عاشقشونه و بهشون انگیزه میده ازدواج کنن خداروشکر کن یه تفاله بیشتر از این خودشو قاطی زندگیت نکرده.شیفت دیلیت بابا رها کن
زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃