2777
2789
عنوان

رلم کات کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 51 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

لابد برا تو آدم بود  این حیوون بود

اگه آدم بود که بعد اینکه وابسته ام کرده بود ولم نمیکرد

اونم سر چی؟

پایه نشدنم

گفت نمیخوام دیگه برات وقت بذارم

گفت چون خودتو دراختیارم نمیذاری نمیخوام باهات باشم

باورت نمیشه بعد اینکه رفت یه آزمون درست حسابیم قبول شد

الهی بمیرم عزیزم کاملا درکت میکنم فقط موندم چطوری اینقد راحت تونستن ازمون بگذرن

نمیدونم ولی من خیلی داغونم اینکه تو یه روز بهم گفت دوسم داره حتی بغلم کرد😔ولی عصرش گفت نمیخواد ادامه بده همه چی تمومه😔😔

به آدما اجازه ندین اعتماد به نفستونو لگدمال کنن وقتی یکی انقدر بی ارزشه خودش که خودشو یه موجود اضافه با شما میدونه شما به نظرش احترام بذارید و به درک بفرستیدش چه اهمیتی داره که آدم به نظر آدمی فکر کنه که هیچ اهمیتی براش نداشته واسه خودت ارزش قتئل باش اسی آدما لیاقت دارن با کسی که عاشقشونه و بهشون انگیزه میده ازدواج کنن خداروشکر کن یه تفاله بیشتر از این خودشو قاطی زندگیت نکرده.شیفت دیلیت بابا رها کن

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃