2777
2789
عنوان

چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 28 پست
یکی از همکلاسیام تو دانشگاه از لاغری زیاد داشت از وسط تا میشد، فجیع بود همه نوع دارو و پودر و قرص ه ...

مشکل اینجاس ک نمیتونمم زیادزیاد بخورم😥😥این همکلاسیت اشتها داشت

از چیزای با طبع سرد استفاده کن 

بعد هر وعده غذا یه لیوان شیر با پودر جوانه گندم و شیرخشک قاطی کن بخور 

سیب زمینی تنوری کن بخور 

همین دوتایی که گفتم رو مرتب یه ماه استفاده کن حتما نتیجه میگیری

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بخاطر اینکه غذا جذب بشه به بدنش شما هم لاغری؟

اره

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
مشکل اینجاس ک نمیتونمم زیادزیاد بخورم😥😥این همکلاسیت اشتها داشت

نه، می‌خورد بالا می‌آورد اما به زور میخورد

قبل این کار وقتایی که از صب تا شب کلاس داشتیم همه ی غذاش فقط یه نصف بيسکوئيت بود ولی توی اون تابستون که تصمیم به خوردن گرفت خیلی تغییر کرد

سلام هیچ کاری نیست که راهکاری نداشته باشه فقط باید بدونی چطوری بخوریم چه چیزهایی بخوریم تا به نتیجه برسیم البته ما این علم و نداریم به خاطر همینه که پیش مشاور میرم چون مشاور یه برنامه غذایی میده با میزان کالری که بدن نیاز داره در روز و اینو بدونی که فقط با خوردن یک چیز آدم چاق نمیشه بدن نیاز به مواد غذایی مختلف داره دختر خواهرم خیلی لاغره ما بردیم پیش مشاور در حال حاضر یک و نیم چاق شده البته بگم تازه شروع کرده تا اینجاش که خوب بوده آدرس اینستاگرام خانم رجبی erezhim