2777
2789
من تو این ۵ ساله یک بار رفتم خونش اونم همینطور انگار دو قطب آهن رباییم

من اوایل زیاد رفت و آمد داشتم مخصوصا با دوتا کوچیکا ک تقریبا همسن هستن باهام، ولی دیدم حرفمیبرن و میارن و یکی دوباری از مادرشوهرم و خواهرشوهرها یه چیزایی شنیدم ک فقط ب جاری ها گفته بودم....‌سریع رابطه رو رسمی کردم الان دعوت کنن میرم با احترام، خودمم دعوت میکنم....راحت و آسوده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا...جاری من که برم جلوش باید زره بپوشم انقدر خطریه

خب چرا ازش دوری نمیکنی 

مث یه غریبه براش باش 

ببخشید میشه بگی چیکار کرده؟

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
من اوایل زیاد رفت و آمد داشتم مخصوصا با دوتا کوچیکا ک تقریبا همسن هستن باهام، ولی دیدم حرفمیبرن و می ...

جاری من از اول انگار که یه چیزی طلب داره رفتار میکنه منم اصلا حوصله این جور آدها رو ندارم اون از من بدش میاد من از اون همه دیگه اینو میدونن 

خب چرا ازش دوری نمیکنی  مث یه غریبه براش باش  ببخشید میشه بگی چیکار کرده؟

دوری میکنم ولی هر  وقت منو خونه مادرشوهرم میبینه یه تیکه ای میندازه به خودم یا به شوهرم و بچه هام 

علنا میگه کی میرین خونتون ما خوشحال شیم 

همه هم بهش میخندن

خنده خنده همه رو رو طناب پهن میکنه

ولی من بلد نیستم جوابشو بدم 

جواب دادم یکی دوبار هوچی بازی درآورد همه حقو به اون دادن

شنونده اای عاقلی هم دور و برم نیست آخه متاسفانه

دوری میکنم ولی هر  وقت منو خونه مادرشوهرم میبینه یه تیکه ای میندازه به خودم یا به شوهرم و بچه ه ...

واااای چه پررروعه 

بگو مگه ارث پدریته 

مگه خونه توعهمگه جای تو رو تنگ کردم 

ای بابا یعنی هیچی بهش نمیگی؟

من چند باری بچه خواهرشوهرم این حرفو بهم زد با اینکه بچه بود ولی چون دیدم کسی که چیزی بهش نگفت خودم جلو مامانش دعواش کردم که اره پس مامانتم خونه مادربزرگت نره آخه جای عمتو تنگ میکنه اگه اینطوره بعدم به خالش گفتم جلو این نوع حرف زدنشو بگیرید 

الان خییییلی کمتر شده

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
واااای چه پررروعه  بگو مگه ارث پدریته  مگه خونه توعهمگه جای تو رو تنگ کردم  ای باب ...

یه بار گفتم اینجا خونه پدرشوهر مادرشوهرمه تازه بقیه بهم گفتن شوخی میکنه چرا جدی میگیری همه چیو😳

خیلی پاچه خواری مادرشوهرمو خوارشوهرامو میکنه

ولی من اهل باج دادن به هیچ کس نیستم

یه بار گفتم اینجا خونه پدرشوهر مادرشوهرمه تازه بقیه بهم گفتن شوخی میکنه چرا جدی میگیری همه چیو😳 خی ...

خدا صبرت بده😒

خدا صبرت بده😒

واقعا... هر چی هم به شوهرم گفتم بهشون بگه یا ما باشیم یا اون جاریم قبول نمیکنن بدتر لج میکنن

اون سیاست داره بلده چی کار کنه ولی من سریع از چهرم همه ناراحتی و خوشحالیمو میفهمن حقو به اون میدن