2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم

مطمئن باش جوابشو میبینه خانواده جاریم زندگی خواهرمو سیاه کردن تا پای طلاق رفت مادر جاریم میرفت امامزاده دعا میکرد منو خواهرم طلاق بگیریم کاری کردن ک شبو روز خانوادم گریه غصه بود من با اینکه باردار بودم از ته دل زار میزدم برا خواهرم میدونی چیشد خاست بره عروسی تصادف کرد فوت شد 

رفتی و جا مونده عطرت تو این خونه            نیستی و بعد از تو از من چی میمونه

۴ تا جاری دارم کلا با همشون در حد اعتدال رفت و آمد دارم تو این ۹ سال خداروشکر مشکلی نبوده. سالهای اول، ارتباط و رفت و آمد بیشتری داشتیم، دیدم داره یه حرفایی پیش میاد همه چی و رسمیش کردم راحت و آسوده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مطمئن باش جوابشو میبینه خانواده جاریم زندگی خواهرمو سیاه کردن تا پای طلاق رفت مادر جاریم میرفت امامز ...

دختراشم زندگیاشون داغون

رفتی و جا مونده عطرت تو این خونه            نیستی و بعد از تو از من چی میمونه

برادرشوهرم خاستگارم بوده بعد خواهرشوهرم اوایل همش حرص جاریمو در میاورد بخاطر این قضیه اونم از من بدش میومد الانم همینطوره من زیاد رفت امد نمیکنم

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

اجیم از وقتی جاری دار شده یروز خوش ندیدن از بس حسودو عقده ایی 

ممنم یکماه جاری دارشدم از ۵ سال ازم بزرگتر مشخصه ادم نیس  اونروز برای اولین بار خون پدرشوهرم بود اومد پدرشوهرم برد منو گف حوصله اش سررفته تو بری پیشش رفتم اصلا محال نداد نشست با برادرشوهرم ها های میگفتن میخندیدن منم تنها😑

نگید 
هوررررااا خوش بحالت

والا 

از بس مامانم بخاطر جاری هاش سختی کشید اصن زندگیش به فنا رفت خیلی زجر کشید بخاطرشون که هموزم اثارش تو زندگی مامانم هست 😞البته خدا جوابشونو داره میده دارم میبینم حداروشکر اونم بعد سی سال اما چه فایده وقتی مادرم جوونیش و زندگیش هدر رفت و له خوشی نگذشت براش 

بمیرم برا مامانم😔

همیشه از جاری متنفر بودم

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
۴ تا جاری دارم کلا با همشون در حد اعتدال رفت و آمد دارم تو این ۹ سال خداروشکر مشکلی نبوده. سالهای او ...

من تو این ۵ ساله یک بار رفتم خونش اونم همینطور انگار دو قطب آهن رباییم

والا  از بس مامانم بخاطر جاری هاش سختی کشید اصن زندگیش به فنا رفت خیلی زجر کشید بخاطرشون که هم ...

من همیشه فکر میکردم جاری مثل خواهرشوهره ولی نه خواهرشوهر از جاری خیلی بهتره جاری با تیشه ریشه میزنه 

من همیشه فکر میکردم جاری مثل خواهرشوهره ولی نه خواهرشوهر از جاری خیلی بهتره جاری با تیشه ریشه میزنه& ...

اره چون خواهرشوهر هر چی هم بد باشه موقع عمل بخاطر داداششم شده کوتاه میاد یا کمتر ضربه میزنه اما جاری که دلش به حال  برادرشوهرش نمیسوزه از خداشه همشون نابود شن

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂