yvdjmjmjm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 94 عنوان پماد زینک اکساید 137 بازدید | 8 پست سلام خانوم چن وقت پیش صورتم جوش زد سرکه سیب زدم به جوشام بعد از خوب شدن لک قهوه ای افتاده صورتم رو گونه هامچی کار کنم بره ؟ پماد زینک اکساید موثره؟ 1400/10/18 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25635 اره سفیدع تخم مرغ هم خوبع فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
mahtig عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1107 فکرکنم برا زخمی ک تازه باشه مؤثره سرباز خسته و زخمی از راه رسید...زن از خانه رفته بود...زخمی که او را در قطار و جنگل و جاده نکشته بود ، در خانه کشت...
yvdjmjmjm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 94 اره سفیدع تخم مرغ هم خوبع چقدر طول میکشه ببره؟ لکه خ معلومه رو صورتم😐
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25635 چقدر طول میکشه ببره؟ لکه خ معلومه رو صورتم😐 مال خودمم زد جا چونم زدم الان کم رنگ شده دید ندارهمن ی ماهه دارم میزنم فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
yvdjmjmjm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 94 مال خودمم زد جا چونم زدم الان کم رنگ شده دید نداره من ی ماهه دارم میزنم اسکراب هم میگن موثره؟ استفاده کردید؟
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25635 اسکراب هم میگن موثره؟ استفاده کردید؟ نه نزدم فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
heavengirl71 عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 2420 سلاممواد اسيدي شايد جوش رو خشك كنن ولي يادتون باشه جاش ميمونهنه زينك نزنين به صورتتونژل شيتشو نيتروژينا زردچوبه خوبه برا لك حدود ٢٠٠ تومن هستتونر ويتالير برا لك خوبه قيمتش زير ١٠٠ عه
yvdjmjmjm مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 94 سلام مواد اسيدي شايد جوش رو خشك كنن ولي يادتون باشه جاش ميمونه نه زينك نزنين به صورتتون ژل شيتشو ... ممنون از راهنماییتون