2777
2789
عنوان

نامادری

453 بازدید | 22 پست

سلام خوب هستین خانوما حالم خوب نیست مادر ندارم مادرم فوت شده نامادری دارم بابامم پشت نامادریمه 

خیلی اذیتم میکنه نامادری تو همه مواقع تورو حضرت فاطمه زهرا ازش بخواین برام مادری کنه اون درد بی مادری کشیده میدونه سخته قسمش بدین بختمو باز کنه و برم سر زندگیم 

فکر کنین ۳ سال عمرم رو با عشقم بودم تو همه شرایط باهم بودیم خیلی 

الان که اومدن خواستگاری نامادریم رفته پیش پدر عشقم منو خراب کرده 

به ارواح خاک مادرم کاریش نکردم هیچ کار بدی فقط بدش از من میا 

تورو خدا دعام کنین برم از این خونه 

فقط بحث عشقمم نیست هر کی میاد خواستگاریم بعد دو روز زنگ میزنه به طرف و منو خراب مکنه 

تورو خدا دعا کنین خدا حقشو بزاره کف دستش 😭😭😭

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
بهش بگو تو که انقد از من بدت میاد بزار زود شوهر کنم برم دم پرت نباشم تو هم راحت زندگی تو کن چرا سنگ ...

تا واسه خودش نوکری کنم 😭😭😭😭برام دعا کن فاطمه زهرا برام مادری کنه بدونم حس خوب مادر داشتن چیه اصلا تجربه ندارم همین که ۱ سالم بوده مادرم فوت شده

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گلم الان همه میان به نامادریت فحش و فلان و بیسار میگن

ولی تو به حرف من گوش کن

تنها راه حلش اینه که باهاش خوب بشی بهش محبت کنی

حتی به زوووووووور

اصلا خودشیرینی کن 

توجهشو جلب کن 

بهش ابراز علاقه کن حتی به دروغ

یه کار کن فکر کنه می خوایش و....

والا مجبوری تاآخر عمرت با این کاراش بسازی

از من گفتن بودا من تجربشو دارم

بیا نجنگیده نبازیم ..........خب؟  
گلم الان همه میان به نامادریت فحش و فلان و بیسار میگن ولی تو به حرف من گوش کن تنها راه حلش ا ...

عزیزم به ارواح خاک مادرم قسم من چاپلوسی نمیکنم ولی از ته دل همین طورم که تو میگی ولی او بازم بدش از من میاد 

عزیزم به ارواح خاک مادرم قسم من چاپلوسی نمیکنم ولی از ته دل همین طورم که تو میگی ولی او بازم بدش از ...

گلم نامادری دوستم مثل یه حیووووون بود انقدر وحشی بود و دوستم و میزد و اذیتش میکرد که نگو

یعنی دیووونه ی روانی بود

توی خونه هیچ کاری انجام نمی داد

ولی دوست من تا سر حد مرگ بهش محبت میکرد

انقدر دلسرد میشد ولی بازم محبت و محبت و محبت

و

زبون خوش

الان داره میگه خیلی بهتر شده

گلم نامادری دوستم مثل یه حیووووون بود انقدر وحشی بود و دوستم و میزد و اذیتش میکرد که نگو یعنی دی ...

از اول من خیلی باهاش خوب بودم جدیدا میخوام در حد سلام اینا جلو همم خرابش کنم جلو همه خرابم کرده اخه

از اول من خیلی باهاش خوب بودم جدیدا میخوام در حد سلام اینا جلو همم خرابش کنم جلو همه خرابم کرده اخه

ببین اگه میخوای موفق بشی همین کاری که گفتم انجام بده ولا غیر

ببین اگه میخوای موفق بشی همین کاری که گفتم انجام بده ولا غیر

😭😭😭

تو یه مدت خییییییییییییییلی زیاد بهش محبت کن خیییییییییلی زیاد توجه داشته باش خیلی زیاد

بعد اگه خوب نشد بیا منو فحش کش کن

دیدم که میگم عزیزم

فقط خواهشا به حرفم گوش کن اگه زندگیت برات مهمه

تو یه مدت خییییییییییییییلی زیاد بهش محبت کن خیییییییییلی زیاد توجه داشته باش خیلی زیاد بعد اگه ...

بعد اینکه دید تو زندگیم حتی فک  نکنم عشقم و خانوادش بیاین خواستگاری دوباره

مطمئن باش موفق میشی تو میتونی حتما این کار رو انجام بده برای منم دعا کن امسال کنکور دارم 😊

خدا کمکت کنه موفق باشی عزیز دلم 

بعد اینکه دید تو زندگیم حتی فک  نکنم عشقم و خانوادش بیاین خواستگاری دوباره

تو نگران نباش به حرفم گوش کن پشیمون نمیشی 

حتی اگه سرت و برید فقط محبت

از محبت خوار ها گل می شود