2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همش پست بزنه

اگه چند ماهی ببار رابطه داشته باشین

جلو چشام خود ارضایی کنه بگه خدا رو شکر کن بهت خیانت نمیکنم

بعدش بفهمی خیانت هم میکنه

اما تو رو پس بزنه بگه سرد مزاحم

خیانتشو انکار کنه و همش بهت دروغ بگه اما با مدرک همه چی رو بتونی ثابت کنی

بعدم تو مراحل طلاق بفهمی بارداری

و بهت بگه تا نه ماه دیگه باهات رابطه بر قرار نمیکنم

هر جور حساب کنی راهش این نیست جدایی یا رفتن به مشاوره برای حل مشکلتون هر مشکلی به راه حل داره

شش ماه داریم می ریم مشاوره اولش میگفت چون میاد مشاوره یعنی میخواد درست بشه اما وقتی با مدرک بهش ثابت کردم دروغ میگه خود مشاور رد داد

میتونم درک کنم حالان چقدر داغونی منم از اول ازدواج شوهرم بهم خیانت میکرد و همه ش زندگیمونم تو دستای خانواده ش بود همه ی تصمیماتمونو اونا میگرفتن حتی اب خوردن با خانواده شوهرم تو یه خونه از همون اول با اینکه شوهرم به حساب من انتخابش بودم من خیلی میخواد بازم هرروز خیانت هرروز سردی دوری  هیچوقت واسه اون خانواده ش کم نذاشتم همیشه سعی کردم براش تو ظاهر رابطه مون تو همه چیز متنوع باشم راضیش کنم اما مثل یه چیز بی ارزش باهام رفتار میکرد همیشه من سعی کردم بهش نزدیک بشم اما با تحقیر منو می روند حتی سر چندماهم بهم دست نمیزد هر چقدر که تلاش میکردم و واسه رابطه پیش قدم میشدم اون پسم میزد شوهرم تنوع پسند است به هرزه ها بسنته نمیکنن سراغ رابطه با پسرهای کم سنم میره حتی اتاقمم وقتی نبودم اون آدمهای لجن می اورد باهاشون رابطه برقرار میکرد میدونی حتی از لحاظ ظاهریم اون زیبا نیست و ظاهرمم خوبه زیباهه اما بازم براش کافی نیستم میدونی وقتی خیانت میکرد تا اینه میکردم همه ش میگفتم واقعا کم بود من چیه فقط تو این مدت خودمو داغون کردمو شکستم اما خیانت نه خیانت نکن اون ارزششو نداره که خودتو ناپاک کنی نمیتونی تحملش کنی جدا شو ولی خیانت نکن

منم مثل تو این مشکلاتو داشتم ولی خیانت راهش نیست گلم

باور کن اونجوری فقط وضع حال خودتو بدتر میکنی با خیانت هیچوقت نمیتونی خلع قلب تو پر کنی فقط اوضاع خودتو بدتر میکنی اولش وقتی شروع کنی به خیانت عذاب وجدان میگیری و با فکر کارای اون به خیانتت ادامه میدی یه مدت اون طرف با عشق توجهش نیازای قلبیت برطرف میکنه اما باور کنم اونم یه حقه باز بیشتر نیست که یه مدت واسه عشق حال نیازش  ازت استفاده میکنه بعدم ولت میکنه و باز یکی دیگه و همینطور ادامه پیدا میکنه این وضع باور کن هیچوقت خلع واقعی قلبت پر نمیشه باید شاید عشق فرزند و مادری بتونه خلع ناراحتی قلب تو برطرف کنه 

منم مثل تو این مشکلاتو داشتم ولی خیانت راهش نیست گلم باور کن اونجوری فقط وضع حال خودتو بدتر میکنی ب ...

عزیزم بمیرم الهی خیلی سخت شوهر منم با پسر هست

نمیدونم چی بگم

فقط خود خدا باید کمکمون کنه

مخصوصا الان که دخترم هشت ماهشه

از اولین روزی که بهش گفتم باردارم گفت دیگه باهات رابطه برقرار نمیکنم برا بچه ضرر داره و این مزخرفات

بعد زایمان دوبار رابطه داشتیم

الان فکر میکنم دوباره بارداری😢

مخصوصا الان که دخترم هشت ماهشه از اولین روزی که بهش گفتم باردارم گفت دیگه باهات رابطه برقرار نمیکنم ...

نمیدونم چی بگم فقط امیدوارم یه روز اوضاعت عوض بشه منم دلم خیلی بچه میخواست حداقل یه همدم واسه تنهایام میدونی بخاطر بچه هاتم شده ازت خواهش میکنم گلم تو اعمال بد شوهرتو تکرار نکن سعی کن اگه دیگه نمیتونی تحملش کنی از جدا شو و البته بچه هاتم نده دستش اما اگه میدونی راهی است برای اصلاحش بهتر شدن زندگیتون که چه بهتر اگه تونستی راضیش کن بره پیش روانشناس ازقدیمم گفت حتی اگه تختم عوض کنی نمیتونی بختتو عوض کنی بیشتر مردا هام حالان همینن کاریش نمیشه تو هم اگه تونستی سوره مومنین رو وقتی اون خونه با صدای نسبتا بلند بخون که اونم بشنوه با صدق دل بخون ان شاءالله که اصلاح بشه

نمیدونم چی بگم فقط امیدوارم یه روز اوضاعت عوض بشه منم دلم خیلی بچه میخواست حداقل یه همدم واسه تنهایا ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

منم اتفاقا چند وقت سوره نور می خونم

چون از آثار که میگه حفظ کنید فروج و اموال و همسرانتان را با خواندن سوره نور 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز