2821
2789
عنوان

نامزدم میگه..

289 بازدید | 13 پست

من با دوستام راحت ترم تا تو 🥲

به نظر شما چه عکس العملی نشون بدم توچت بهم گفته چی جواب شو بدم؟؟

سلام رفقا میشه واسه اینکه آبروم نره صلوات بفرستید و یدونه ام واس سلامتی خانواده ام 💖💖     اگه فرستادید لایک کنید منم واس تون صلوات بفرستم

بگو خب باهمون دوستات ازدواج میکردی🤐

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزد یا دوست 

رفیق باز نیس ؟

تازه اشنا شدی؟

تا حالا دندون پزشکی رفتین؟!دکتر چند تا سوزن میزنه توی لثه و...بعضی وقتا از شدت درد دسته صندلی رو محکم فشار میدیم و اشک توی چشمامون جمع میشه...چرا نمیزنیم توی گوشش؟!چرا دادو هوار و اعتراض نمیکنیم؟؟ تازه تشکر هم میکنیم و نوبت وقت بعدی رو هم میپرسیم...نمیخوای خدارو اندازه یه دندون پزشک قبول داشته باشی؟به دکتر اعتراض نمیکنیم چون میدونیم این درد فلسفه داره و باعث بهبود میشه،میدونیم حکمتی داره خب خدا هم حکیمه وقتی دردورنجی توی زندگیت اومد ازش تشکر کن اون خیلی وقته حکیمه🌹📚
نامزد یا دوست  رفیق باز نیس ؟ تازه اشنا شدی؟

نامزدیم 

سلام رفقا میشه واسه اینکه آبروم نره صلوات بفرستید و یدونه ام واس سلامتی خانواده ام 💖💖     اگه فرستادید لایک کنید منم واس تون صلوات بفرستم
اتفاقا یه مقدار حرمت و ملاحظه خوبه شاید منظورش اون شوخیهای خرکي و مسخره که پسرها باهم دارن هست من ...

بهش گفتم چرا ناراحتی دلیلشو بگو میگه باتو راحت نیستم به دوستام میگم

از چه لحاظ راحت تره، هم صحبتی، هم نشینی،... 

درددل کردن با دوستاش