2777
2789
عنوان

بچه ها بیاییین کمک

118 بازدید | 19 پست

من صبح ک از خواب پاشدم سرگیجههههه شدییییددد داشتم با حالت تهوع وقتی میشستم یا سرمو تکون میدادم افتضاح زیاد میشد یکم استراحت کردم قرص حالت تهوع خوردم با یکم نبات داغ و سیاه دونه اونا ک بعد چند ساعت بهتر شد سر درد گرفتم الانم ک باز یکم حالت تهوع دارم😢😢😢 کسی اینطوری بوده؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کمک میخوای یه کمکی هم میکنی به من🥺🥺🥺

گزارش میزنی لو رفتم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=7905376&slug=خانم-هایی-که-جداشدن-ازهمسرشونحالاچه-الان-هنوزمجردن-چه-ازدواج-بعدی-کردن&postId=221591671

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد
عزيزم سرگيجه اي كه با تكون دادن سر بدتر بشه معمولا مشكل از گوش ات هست، احتمالا مايع درون گوشت تكون خ ...

ممنون گلم ینی ممکن نیست ک سردی ام کرده باشه؟ چون سفید پوست هستم زیاد سردیم میکنه استخون درد میگیرم

چون این علائم رو باید جدی گرفت. دکتر میدونه قضیه چیه اینجا دنبال چی هستی؟؟ جواب قطعی رو دکتر بهت مید ...

میگم شاید کسی هم مث من بوده باشه مشکلش بدونه از چی هستش ولی اگ تکرار بشه قطعا میرم دوباره دکتر