2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید 😥😢

216 بازدید | 32 پست

فردا با وکیل شوهرم قرار دارم شوهرم گفته بشرطی طلاقت میدم که به هیچ عنوان اذدواج نکنی منم قبول کردم خسته شدم دوساله همش تو راه دادگاهم 

ولی مامان و بابام به شدت مخالفن و میگن تو هنوز ۲۱سالته اینکار رو نکنی 

شوهرم خودش چند پیش اذدواج کرده 

موندم چیکار کنم 😭😭😭

میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب تو حالا بهش بگو باشه ازدواج نمی کنم تا طلاقت بده چند سال دیگه ازدواج کن دوباره

وکیلش یک توافق نامه نوشته که من به هیچ عنوان حق ندارم اذدواج کنم باید امضا کنم

میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشد 
آخه طلاق نمیده گفته حتما باید امضا بدی که اذدواج کنی بعد طلاقت میدم

مثل بقیه ادما که طلاق میگیرن حتما مشکل دارین که میخوای جدا شی اون حق نداره شرط بزاره

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
اینقدر اذیتم می‌کنه که خدا میدونه

تاحالا دست روت بلند کرده؟

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
۱۴ ۳۲

خیلی کوچیک بودی چرا اونموقع ازدواج کردی؟