2777
2789
عنوان

اگر ی خاندانی

91 بازدید | 12 پست

دائما تیکه بندازن و توقع زنگ داشته باشن و احوالپرسی و اینکه نیستین و نمیبینمتون و.... در صورتی ک خودشونم زنگ نمیزنن تا دعوتشون نکنی نمیان و اگر بیان منم درو قفل نمیکنم که،،فقط در حد حرف و اعصاب خردی هستن،،منم باردار و فوق العاده بی اعصاب چه رفتاری داشتین

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.

به توقعاتشون اهمیت نده چون هر چی بیشتر دل به دلشون بدی بدتره....کار خودتو بکن 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به توقعاتشون اهمیت نده چون هر چی بیشتر دل به دلشون بدی بدتره....کار خودتو بکن 

اره قبلا همین طور بودم ولی الان بی حوصلم،،ادم بی احترامیم نیستم

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
چه حوصله ای خب نیان بهتر  توقع داشته باشن تو نزنگ

برام مهم نیست بیان یا نیان ولی هی میگن خب دوست دارین بیاین شما دهنتونم ببندین نمیخواینم توقع نداشته باشین

اول اینکه به روی خودت نیار همین بهتر که نمیان، هر دفعه میگن همین حرفهای خودشونو بهشون در جواب بگو،، ...

قبلا این طور بودم ولی الان خیلی بی حوصلم،،از رو هم نمیرن

برام مهم نیست بیان یا نیان ولی هی میگن خب دوست دارین بیاین شما دهنتونم ببندین نمیخواینم توقع نداشته ...

خانواده شوهر همینه😤

فقط حرص میدن ب ادم

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و

اره قبلا همین طور بودم ولی الان بی حوصلم،،ادم بی احترامیم نیستم

ببین هر چی بخوای باب دلشون باشی خواسته ها و انتظاراتشون تمومی نداره...طبق تجربه بهت میگم...خانواده همسر منم خیلی توقعی بودن ‌...دیدم واقعا هر کاری میکنم بازم یجور دیگه توقع دارن خسته شدم و بیخیالشون شدم...یه مدت کلی حرف و قیافه و ...گرفتن بعد دیگه عادت کردن 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ما ترکا یه حرفی داریم 

اینکه وقتی میریم خونه طرف و اون شخص میگه چرا دیر دیر میاید میگیم که لنگه کفشتونو آوردیم (یعنی خودتون نمیاید حالا ما اومدیم و میگید که چرا دیر دیر میاید)

خانواده شوهر همینه😤 فقط حرص میدن ب ادم

آره بخدا امشب خیلی خودمو کنترل کردم

قبلا این طور بودم ولی الان خیلی بی حوصلم،،از رو هم نمیرن

والله خانواده ی همسر منم همینن یه حرفو هرچی بگی باز حرف خودشونو میزنن درست هم نشدن ، باید تحملشون کنی نمیتونی که هروز حرص بخوری به حرفاشون اهمیت نده