والا من شنیدم اثراتشون تدریجیه مثلا بستگی به دعا داره.بعضی دعاها تا 40 روز کم کم اثر خودشونو میزارن
دل به دریا زده ام باز ولی عشق مپرس حاصل اینهمه سر کوفتنم دیگر چیست تو اگر آفريننده احساس زنی پس دیگر پرسش از اینهمه دل سوختنم دیگر چیست ب دَم اینبار هم از دولت عشقت صبحی ظلمت این دل و رسوا شدنم دیگر چیست
دل به دریا زده ام باز ولی عشق مپرس حاصل اینهمه سر کوفتنم دیگر چیست تو اگر آفريننده احساس زنی پس دیگر پرسش از اینهمه دل سوختنم دیگر چیست ب دَم اینبار هم از دولت عشقت صبحی ظلمت این دل و رسوا شدنم دیگر چیست
ینی الان اون همه علم ک تلسکوپ جیمز وب رو فرستاد اون بر آسمون با دعا و صلوات رفت؟؟؟ دست بکشید ...
عزیزم من خودم به شخصه اعتقاد نداشتم تا اینکه به چشم ی سری چیزا رو دیدم
منم کاملا منکر بودم
و البته توی قران هم ذکر شده که واقعی هستن این مسائل
تو قرآن خیلی چیزا گفته شده ولی از این موجود دوپا که هر چیزی رو تبدیل به کاسبی کنه بر میاد. منم دیدم ...
بله دقیقا