2777
2789

والا من شنیدم اثراتشون تدریجیه مثلا بستگی به دعا داره.بعضی دعاها تا 40 روز کم کم اثر خودشونو میزارن

دل به دریا زده ام باز ولی عشق مپرس حاصل اینهمه سر کوفتنم دیگر چیست تو اگر آفريننده احساس زنی پس دیگر پرسش از اینهمه دل سوختنم دیگر چیست ب دَم اینبار هم از دولت عشقت صبحی ظلمت این دل و رسوا شدنم دیگر چیست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی الان اون همه علم ک تلسکوپ جیمز وب رو فرستاد اون بر آسمون با دعا و صلوات رفت؟؟؟ 

دست بکشید از این خرافات‌. عوضش زندگی کردنو بلد بشیم و رو خودتون کار کنین

کارشناس همه مسائل

اها باید بله یا خیر جواب میدادیم؟  

ببخشید اره اثر میکنن

دل به دریا زده ام باز ولی عشق مپرس حاصل اینهمه سر کوفتنم دیگر چیست تو اگر آفريننده احساس زنی پس دیگر پرسش از اینهمه دل سوختنم دیگر چیست ب دَم اینبار هم از دولت عشقت صبحی ظلمت این دل و رسوا شدنم دیگر چیست  
ینی الان اون همه علم ک تلسکوپ جیمز وب رو فرستاد اون بر آسمون با دعا و صلوات رفت؟؟؟  دست بکشید ...

این چیزا توقرانم هست اعتقاد ندارید.میتونین اظحارنظرنکنین

خدابرایم کافیست
ینی الان اون همه علم ک تلسکوپ جیمز وب رو فرستاد اون بر آسمون با دعا و صلوات رفت؟؟؟  دست بکشید ...

عزیزم من خودم به شخصه اعتقاد نداشتم تا اینکه به چشم ی سری چیزا رو دیدم 

منم کاملا منکر بودم 

و البته توی قران هم ذکر شده که واقعی هستن این مسائل

این چیزا توقرانم هست اعتقاد ندارید.میتونین اظحارنظرنکنین

بله اضهار نظر نمیکنیم. 

هست ولی کار هر کس نیست خرمن کوفتن. 

اونی که اینکارس از دیدنش به بُهت میفتین نه یه آدم معمولی که کاسبی داره از این کارا.

کارشناس همه مسائل
عزیزم من خودم به شخصه اعتقاد نداشتم تا اینکه به چشم ی سری چیزا رو دیدم  منم کاملا منکر بودم&nb ...

تو قرآن خیلی چیزا گفته شده ولی از این موجود دوپا که هر چیزی رو تبدیل به کاسبی ‌کنه بر میاد. منم دیدم به استارتر محترمم گفتم ولی نه این کوچه بازاریا. 

کارشناس همه مسائل
تو قرآن خیلی چیزا گفته شده ولی از این موجود دوپا که هر چیزی رو تبدیل به کاسبی ‌کنه بر میاد. منم دیدم ...

بله دقیقا