2777
2789
عنوان

زندگیم گیر کردم توش 💔😔

273 بازدید | 11 پست

من و شوهرم از هم جدا زندگی میکنیم ۵ ماهه 

یعنی حقیقتا از اول من جهیزیه نبردم و همه وسایل خودش گرفت و بعد از اون سر دعوایی که کردیم و من مقصر بودم گفت برو از اون خونه و تو ی خونه خیلی کوچیک دارم زندگی میکنم اجاره خونه رو اون میده خودم کار میکنم و خرج خودم میدم و باهم در رفت آمدیم یعنی من میرم خونه ای که ۲ سال خونه مشترکمون بود و الان خونه اون هست 

خانوادم نمیدونن میترسم بفهمن 

از طرفی نمیدونم قصدش چیه و جدا شدن ازش هم میترسوندم 

هی میگم خودم زندگی خراب کردم وایسم با صبوری درستش کنم اما از طرفی نابود شدم زیر اینهمه فشار 

خانوادم موافق جداییم نیستن چون خبر ندارن از این داستانا 

رابطه دارین؟دوسش داری؟مشکل چیه؟

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
رابطه دارین؟دوسش داری؟مشکل چیه؟

بله رابطه داریم دوسش دارم 

میگه نمیتونم بهت اعتماد کنم و باهات زندگی کنم 

اخه من جلو دوستاش کلییییی بهش توهین کردم و ابرو ریزی کردم ۷ ماه پیش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله رابطه داریم دوسش دارم  میگه نمیتونم بهت اعتماد کنم و باهات زندگی کنم  اخه من جلو دوس ...

اعتماد نداره امارابطه دارین؟واالله مرداخیلی پروان نمی دونم چی بگم فقط بپاتو نمونی ویه بچه و شوهری که نیست چون معلومه چیزی ازغیرت سرش نمیشه 

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

اگر مسکنتو جدا کرده علاوه بر  هزینه اجاره  وظیفه اش هست نفقه هم بهت بده شامل خوراک پوشاک ومسکن.  پس میتونی کار نکنی و ازش هزینه لباس وخورد وخوراکتو بگیری البته از طریق دادخواست . ومهرتم بذاری اجرا. طلاقم نگیری ازش. این قانونه. 

اگر مسکنتو جدا کرده علاوه بر  هزینه اجاره  وظیفه اش هست نفقه هم بهت بده شامل خوراک پوشاک و ...

مهریه ام ۱۴ تاس آنقدر آشنا داره که میتونه نده و کلا از ایران بده 

به نظرتون بی مهریه جدا شم ازش ؟

بله رابطه داریم دوسش دارم  میگه نمیتونم بهت اعتماد کنم و باهات زندگی کنم  اخه من جلو دوس ...

این بهانه اشه. هیچ مردی ناموسشو  براش خونه نمیگیره جدا.  پس ریگی درکفششه. هرقدر توهین کرده باشی  دلیل نداره  برات خونه جدا بگیره  باید  یا گذشت کنه وجدا بشه یا  زندگی زیر یک سقف رو داشته باشید.

مهریه ام ۱۴ تاس آنقدر آشنا داره که میتونه نده و کلا از ایران بده  به نظرتون بی مهریه جدا شم از ...

نه بدون مهریه جدا نشو. اگر عندالمطالبه هست بذار اجرا  میتونی با مهریه ات  مانع خروجش بشی. اگرهم ملک داره توقیف کنی .  

نه بدون مهریه جدا نشو. اگر عندالمطالبه هست بذار اجرا  میتونی با مهریه ات  مانع خروجش بشی. ...

عزیزم با قانون ایران آشنا نیستی انگار 

من با شناختی که از اون و خودم دارم باهاش نمیتونم در بیفتم 

یا باید توافقی جدا شم با صبر کنم بلکه سر عقل بیاد 💔

عزیزم با قانون ایران آشنا نیستی انگار  من با شناختی که از اون و خودم دارم باهاش نمیتونم در بیف ...

هرجور صلاح میدونی. اما اتفاقا این قانون ایران عزیزمه وخارج از قانون نیست حرفم.    بهرحال  صلاح خود رو خودت میدونی.‌🙏