2777
2789
عنوان

آمپول اچ سی جی

168 بازدید | 14 پست

سلام خانوما

اثر آمپول اچ سی جی تا کی میمونه؟! 

من سیزده روز پیش دو تا زدم. 

چون میخام بیبی بزنم نکنه کاذب بشه!!!! 

اگر اطلاع دارید جواب بدین 

مرسی ازتون... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگار جان بی بی زدی؟ چی شد؟

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
نگار جان بی بی زدی؟ چی شد؟

سلام عزیز دلم

روز نهم زدم منفی بود

جنین هام چون دو روزه بودن بچه ها گفتن زود زدی

نمیدونم چی بشه دیگ ۲۵ میرم آزمایش... 

شما چی؟! 

سلام عزیز دلم روز نهم زدم منفی بود جنین هام چون دو روزه بودن بچه ها گفتن زود زدی نمیدونم چی بشه د ...

الان اومدم بی بی بزنم. بی بی گذاشتم یخچال خراب شده کار نکرد. فردا وقت آزمایشمه. امروزم میشه رفت ولی شوارم قبول نمی کنه😢

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
الان اومدم بی بی بزنم. بی بی گذاشتم یخچال خراب شده کار نکرد. فردا وقت آزمایشمه. امروزم میشه رفت ولی ...

ایشاالله مثبته خدا میخاد سورپرایزت کنه

درخواست دوستی دادم بهت گلم

فردا منتظر جوابتم

ایشاالله میای ب منم امید میدی... 

ایشاالله مثبته خدا میخاد سورپرایزت کنه درخواست دوستی دادم بهت گلم فردا منتظر جوابتم ایشاالله میای ...

ایشا.... بله دیدم. درخواستتون قبول کردم

ایشاالله مثبته خدا میخاد سورپرایزت کنه درخواست دوستی دادم بهت گلم فردا منتظر جوابتم ایشاالله میای ...

ایشا...‌ همگیمون هر کی چشم انتظار دامنش سبز شه

ایشا...‌ همگیمون هر کی چشم انتظار دامنش سبز شه

ایشاالله 

من ترشح دارم 

دیروز دوبار خیس شدم فکر کردم پریود شدم... آنقدر ترسیدم ولی حس پریود ولم نمیکنه...