2777
2789
عنوان

کمک

62 بازدید | 7 پست

سلام وقت همگی بخیر، شوهرم میخواد واسه مغازش دوسه تا فروشنده زن بیاره،خود شوهرمم همش تومغازست،من خیلی استرس گرفتم میترسم این فروشنده هایی که میاره باهاش دوست بشن بعد خیانت کنه، یه ساله ازدواج کردیم،تاحالا ازش چیزی ندیدم ،به شوهرم گفتم گفت من اگه بخوام خیانت کنم میتونم و ربطی ب فروشنده نداره پس گیر الکی نده، ولی بچه ها اینکه از صب تا شب چندتا دختر دورش باشن باعث علاقه نمیشه؟ مثلا براش دلبری کنن، خیلی ناراحتم و استرس دارم حالم بده ،خودم نمیتونم برم مغازه چون درس دارم و مغازمون صب تا شب یه سره بازه

ب نظرتون من زیادی حساسم؟چیکار کنم؟شغلشم لباس زنونه هس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب خودت هم برو . نه فکر نکنم .بخاطر شعله به کارمند زن نیاز داره

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

نه بابا سخت نگیر

بخواد خیانت کنه میکنه

تو مثلا براش غذا ببر و بهش زنگ بزن یا بهش سر بزن در طول روز

اگه حوصله داشتی چند ساعت در روز هم بری مغازه خوبه 

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....

وقتی لباس زنونه داره نمیتونه فروشنده آقا استخدام کنه اینجوری مشتریش کمتر میشه اعتماد کن عزیزم کسی که بخواد خیانت کنه به هر حال میکنه 

فرمانده :برو جلو سرباز نترس خدا با ماست  سرباز:اگه خدا با ماست کی با اوناست که دارن اینجور مارو تیکه پاره میکنن 

نگرانیتو درک میکنم عزیزم ک زندگیتو دوسداری و نخوای بپاشه اما پیش بینی کردن ایندتو نه. 

بیا الان ب این اتفاقات فکر نکن هوم؟ 

چیزی ک هنو اتفاق نیفتاده. اگر بدونی فکر منفی چقد تاثیر میذاره لحظ ای فکرنمیکنی. لطفا ب  خانومیت زیباییت دلبری کردنای خودت ایمان داشته باش . ب اینک هیچکی جای تورو برای همسرت نمیگیره. ب همسرتم اعتماد. 

چرا باید سوالایی بپرسیم ک اصن نمیدونیم جوابش چیه؟

تلخ تلخ زندگی کنی و فکر کنی واسه چیزی ک نشده؟

تهش چی نصیب دلت میشه عزیزم ؟ بجز غصه.

نکن اینکارو. من نظرم اینه اگر فروشنده خانم برای این کار مناسبه و تصمیمشون رو گرفتن خودتو اذیت نکن

من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟

من بودم نگران نمیشدم چون راست میگه بخواد خیانت کنه میکنه... مربوط به ذات ادماس نه این ک صب تا شب یکی کنارت باشه.... مخضوضا الان خیلی خانوما برای زندگی شرافتمندانه دارن کار میکنن و همچین خفتی رو به خودشون نمیدن ک بخوان با صاحبکار متاهل شون دوست شن...خودتو اذیت نکن چیزی نمیشه

هر چه در جستن آنی، آنی.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز