2777
2789
عنوان

دارم می میرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 31 پست
درون گرایی که مشکل نیست 

بله می‌دونم ولی اذیت ک میشی باهاش برا خودت مشکل ایجاد می‌کنی ببخشید اگه بد گفتم 🍂🙏

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

درونگرایی مشکل نیست عزیزم نوع شخصیته

بله گفتم که این شخصیت برات مشکل ایجاد ممکنه بکنه البته هر نوع شخصیتی هم همینطور ....من متاسفانه خودم برون گرا ام ب شدت ولی اونم باز خوب نیس

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
اذیت نمیشم مثل اینه که بگیم من دخترم و از دختر بودن اذیت میشم!😐

خوب چ خوب .. احساس یکنواختی داری ت این مدت برات پیش اومده؟ 

من از درونگرایی رنج نمی کشم من از آدم ها رنج می کشم

اهوم 🥺❤️ ببخشید من اگه چیزی گفتم اول تایپک توندرست متوجه نشدم اشتباه راهنمایی کردم. معذرت می‌خوام 🥺😘😘🙏

به خدا اعتماد کن اینو از منی میشنوی که به روش های مختلف بارها دهنم آسفالت شده و زجر کش شدم ولی تهش خدا معجزه کرده واسم

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤
من ازم اعتماد به نفس پایین رنج می کشم

خودتو بشناس

و بعد برای ساختن بهترین ورژن از خودت تلاش کن

مطالعه کن

پادکست های مرتبط گوش بده

به آموخته هات عمل کن

اوکی میشی