2777
2789
عنوان

خواستگار قبلیم ،قبل از شوهرم

383 بازدید | 16 پست

یکی از فامیلا خواستگارم بود...و چند دفعه باهم حرف زده بودیم..‌‌ 

الام تو اینستا همش استوریامو ریپلای میکنه،،یه بار انفالوش کردم دوبارع چنبار درخواست داد، مجبور شدم تایید بزنم...بنظرتون چیکارش کنم؟خوشم نمیاد ازش...

ادم محترمیه و حرف نامربوط نزده,,ولی دلیلی نداره ریپلای کنه.

بلاکش کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه . ریپلای های استوریت رو ببند . یا از استوری هات مخفی اش کن 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

هایدش کن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

اگر دنبال داستانی که هیچ.. والا بلاکش کن .. دردسر میشه.. منم شرایط تو رو داشتم.. هنوزم طرف دوتا بچه داره نگاهاش سنگین بهم.. شوهرمم میدونه منو میخواسته ازش متنفره.. اوایل ازدواج همیشه فکر میکرد من به یارو حس داشتم و روم انقدر حساس بود و دعوامون میشد