2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

139 بازدید | 9 پست

سلام.پست های قدیمی من هست. خیلی ها قبل تر برام لطف کردند جواب نوشتند. دوستان من ۴۴ سالم بود و عمرم فدای  نگهداری پدر مادر و خواهر سرطانیم  شد.پارسال خواستگاری داشتم که خیلی تمایل  به ازدواج داشت. خیلی همو دوست داشتیم ولی متاسفانه مادر و خواهر و برادرم  اصلاهمکاری نکردند و مدام سنگ انداختند. حاضر نشدند اجازه بدهند بیاد خواستگاری که من نرم چون مادرم تنها میموند.. در کمال ناباوری اون اقا ۷ ماه پیش به بدترین حالت ممکن کات کرد  و رفت یعنی عشق کاملا شد تنفر. مادرم ۵۰ روز پیش فوت کرد  و من تنهای تنها شدم هیچ کسی را ندارم عملا.اون اقاهم فهمید اما انگار کلا من براش مردم. دعا یا نذری میشناسید بهم بگید که انجام بدم دلش نرم بشه و پا پیش بگذاره. من واقعا سوختم. اگر میتونید کمک کنید. حال روحیم خیلی بده.خواهش میکنم میتونید دریغ نکنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزدلم از چهارشنبه چله زیارت عاشورای حق شناس رو شروع کن رد خور نداره . حاجت گرفتی واسم دعا کن   ...

خیلی برام سخته اون. کسی را ندارم بگم تو روزهای خاصم بخونه. و اینکه توان روزی چند ساعت خوندن مدل حق شناس را ندارم. چون سرکار هم میرم. زیارت عاشورای ساده میشه؟

به نظر من پیشقدم بشین باهاش صحبت کنین شاید اون از شرایط شما باخبر نبوده که چرا برای خواستگاری موافقت ...

الان شرایطم را فهمیده ولی هیچ تمایلی نشون نداد و نمیده

میشه بهم بگید. فقط,از این حال دربیام. مریض و ناتوانم. بارها به این فکر کردم کاش من هم بمیرم

نه عزیزم تازه اول زندگیته این چ حرفیه . طریقه خوندنش بسیار آسونه و آیت الله بهجت گفتن برای ازدواج و برداشته شدن موانع ازدواجه . توی نت سرچ کن اگه متوجه نشدی یا سوال داشتی بگو من توضیح میدم اصلا نگران نباش . حدود ۲۰ دقیقه زمان میبره آیت الله بهجت میگه تا روز ازدواجتون بخونین و ادامه بدین 

میشه برام بگذارید و هر چیز,دیگه به ذهنتون میرسه. ممنونم

ببین دوتا دورکعتی میخونی . رکعت اول بعد از حمد و سوره ۱۵ باز میگی سبحان الله والحمدلله ولا اله الا الله والله اکبر ... میری رکوع میگی سیحان ربی العظیم و بحمده بعد ۱۰ بار میگی سبحان الله و الحمد.... از رکوع پا میشی باز ۱۰ بار میگی میری سجده اول ۱۰ بار میگی از سجده بلند میشی ۱۰ بار میگی سجده دوم ۱۰ بار میگی از سجده دوم بلند میشی ۱۰ بار میگی .....

چهار رکعت ب همین صورت بخون 

بعد از نماز دعای زادالمعاد رو بخون توی نت هست 

بعد ب سجده برو کمی اشک بریز و از خدا برای خودت و همه دختر پسرا طلب ازدواج موفق رو بکن