رفته بودم میوه فروشى آقای مسنی که از دستهای پینه بسته اش به نظر می آمد کارگراست یک کیسه پر از زردآلوی درشت و مرغوب روی ترازو گذاشته بود. فروشنده گفت: 27500 تومن ، پیرمرد که به نظر می رسید شوکه شده پرسید: مگه چند کیلو هست؟ فروشنده گفت: یه کم از دو کیلو بیشتر ، پیرمرد با دهانی که از تعجب باز مانده بود پرسید مگه کیلو چنده؟ و فروشنده جواب داد: 12500 تومن؟؟؟!!! بیچاره پیرمرد با خجالت گفت: من فکر کردم کیلویی 1250 تومن هست! نه آقا نمی خوام و کیسه رو همانجا گذاشت و رفت . فروشنده با پوزخند به شاگردش گفت: بیا این زردآلوی 1250 تومنی رو بریز سر جاش! و شلیک قهقهه ی هر دو به آسمان رفت ، بعدش برگشت با قیافه ای حق به جانب به من گفت: عجب دیوونه هایی پیدا میشوند ، جواب دادم : به گمانم دیوونه نبود احتمالا سالهاست میوه ی نوبرانه ی تابستون نخریده و نمی دونه قیمت این میوه ها حدودا چقدره . شاید هم فکر کرده شما حراج کردید و اون خیلی خوش شانس بوده که می تونه یک بار از این میوه ها برای خانواده ش ببره.... چیزهایی که لازم داشتم خریدم و از میوه فروشی بیرون آمدم . دلم به درد آمده بود . افکار مختلفی ناگهان به ذهنم هجوم آوردند و من مانده بودم به کدام یکی فکر کنم. به یاد هرم "آبراهام مازلو" افتادم که چطور عزت و کرامت انسان ها در گرو نیازهای اولیه و مادی آن ها قرار دارد. ازهرکس میپرسی چرا روزه میگیری همان جواب نخ نمای همیشگی را می دهد ، برای همدردی با ضعفا و گرسنگان ! کدام مستمند، کدام کودک خیابانی، کدام زن بی پناه صبح بیدار می شود ، پای سفره ای هفتاد رنگ می نشیند و تا خرخره میخورد و بعد تا غروب در خنکای کولر می خوابد و هنگام افطار باز بساط غذای رنگارنگ پهن میکند؟؟؟ گرسنگی کشیدن من و تو کدام گرسنه را سیر می کند ؟ دروغ نگفتن و فرو نبردن گرد و خاک غلیظ به حلق ، کدام بچه یتیم را لباس می پوشاند؟؟؟ کاش امسال ماه رمضان مردم کشورم بجاى مومن تر شدن " مهربان تر" شوند ، و بیشتر به نیازمندان کمک کنند ، کاش مردم کشورم بدانند ، دستانی که کمک می کنند پاک ترند از لبهایی که دعا میکنند 🌹🌹
مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com
قشنگ بود ولی خیلی ها روزه میگیرن در کنارش دست به خیرشونم خوبه بعد هم دلیل اصلی روزه اینه که خدا اینجور از بندش خاسته حتما صلاح بنده رو بیشتر از هر کسی میدونه
یا حضرت رقیه... من پسر مو از خودت گرفتم و خودتم مواظبش باش.. که سالم باشه. که صالح باشه. که برام بمونه...که دیگه حسرت به دل نمونم.. خدایا گل زندگی مو خودت واسم حفظش کن. راستی..تو بهشت مواظب دخترمم باش..
کاش امسال ماه رمضان مردم کشورم بجاى مومن تر شدن " مهربان تر" شوند دوست گلم مومن بودن با مهربون بودن در تناقض نیس. اتفاقا یکی از نشانه های فرد مومن خوش خلقی و مهربانی با همدیگر هستش.
زیبا گفت دکتر شریعتی:
افسوس ...
روزی خواهد آمد ,
بی دینی نماد روشنفکری است
دوباره ماه رمضان شد و گیر به روزه دارای بیچاره دادن .بهتر نیست به جای این همه انرژی گذاشتن برای تهمت به روزه داران وقت و فکرشون رو صرف خود سازی و نیز کمک به فقرا و ایتام کنن. می دونید این همه دخالت در عقاید و اعمال دیگران و تهمت به دیگران هم گناه هست هم خلاف انسانیت. می دونید چقدر از این روزدارانی که پوستینشون رو چوب می زنید به نیازمندان و ایتام کمک می کنن و چندین خانواده رو تحت حمایت قرار دادن ولی هنوز شما درحال پخش کردن این پیام های زشت و اتهام برنگیز هستید. بهتر نیست این همه خرجی که برای اتهام به مومنین و مسلمانان می کنید برای ایتام خرج کنید .فکر کنم اگه این همه وقت و پول رو صرف ایتام کنید خیلی نیازمندان بی نیاز می شن.و دیگه جایی برای شعار دادن باقی نمی مونه.
خاله با زبون روزه چه خشم و اتهامی ؟؟؟؟ قبول دارم متن یک کم یک طرفه قضاوت کرده اما این جمله شما که بدتره (بهتر نیست این همه خرجی که برای اتهام به مومنین و مسلمانان می کنید برای ایتام خرج کنید .فکر کنم اگه این همه وقت و پول رو صرف ایتام کنید خیلی نیازمندان بی نیاز می شن.و دیگه جایی برای شعار دادن باقی نمی مونه) .
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
متن قشنگی بود فقط میشد نوشت کاش امسال مردم در کنار مومنتر شدن یک کم مهربانتر شوند که به مومنین مهربان هم برنخوره
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘