سورمه۷۱۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 2773 عنوان یوگای صورت 5979 بازدید | 22 پست کسی انجام داده تا حالا ؟ موثره ؟یه سری دکترا قبولش دارن یه سری نه .میگن با کشش کلاژن پوست باعث افتادگی و چروک میشه.بعد تو اینستا عکسای قبل و بعد یوگا هست. معلوم نیس واقعیه یا الکی. 1400/10/17 | 15:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98978 الان میشنوم وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
سورمه۷۱۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 2773 من . صورتم خوش فرم شد خیلی واقعا ؟😍از کجا تمریناتشو گرفتین ؟
fara3o عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 1870 من چند بار صورت زنداییمو مالش میدادم کلی حال میکرد بنظرم ضرری نداره دیگه یه جور ورزشه برا صورت
nafasnajma عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 3243 واقعا ؟😍از کجا تمریناتشو گرفتین ؟ یه خانم خارجیه تو یوتوب . اینقدر فرمم قشنگ شده بود . ول کردم . چند روزه باز شروع کردم.کنارش قرصای کلاژن هم بخور عالی میشی
سورمه۷۱۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 2773 من چند بار صورت زنداییمو مالش میدادم کلی حال میکرد بنظرم ضرری نداره دیگه یه جور ورزشه برا صورت نه .آخه این فقط ماساژ نیس. یه تمرینای خاصی داره برای اینکه مثلا گونه رو برجسته تر کنه یا لب ها پرتر..خیلی کشیدگی تو پوست داره موقع تمرین
jodiabottt عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 1782 واقعا ؟😍از کجا تمریناتشو گرفتین ؟ خوبه عزیرم ولی باید حوصله بدی مرتب انجام بدی ماهیچه های صورتم مثل بدن میمونه .بدن یه ورزشکار سفت تره یا کسی که اصلا ورزش انحام نمیده ؟ من تو یوتیوب کانال یه دختر ژاپنی رو دارم خوبه به نظرم
سورمه۷۱۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 2773 یه خانم خارجیه تو یوتوب . اینقدر فرمم قشنگ شده بود . ول کردم . چند روزه باز شروع کردم.کنارش قرصای ک ... چه عالی.👌همون خانمه که چشم بادومیه؟چند وقت انجام دادین تا نتیجه گرفتین؟
parisa_1380 عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 13444 چه عالی.👌همون خانمه که چشم بادومیه؟ چند وقت انجام دادین تا نتیجه گرفتین؟ همه ژاپنی ها چشم بادومین😂
۰۰۱۰ عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 47637 من . صورتم خوش فرم شد خیلی چه حرکاتی کردی من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سورمه۷۱۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 2773 همه ژاپنی ها چشم بادومین😂 نه .آخه قبلش اون جوابو که گفته بودن ژاپنیه نخونده بودم 😂
sevdaii2 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 987 خوبه عزیرم ولی باید حوصله بدی مرتب انجام بدی ماهیچه های صورتم مثل بدن میمونه .بدن یه ورزشکار سفت تره ... واییی شوخی نکن واقعا شد😍میشه لینک لینکشو بزاری یا ی شات بدی از کانال یوتیوبش راستی چ فرمی گرفت صورتت ؟