2777
2789
عنوان

روزمرگی

128 بازدید | 10 پست

نمیدونم چرا ولی حقیقتا خسته شدم از این رویه زندگی همه چی تکراریه برام و هیچی برام جذابیت سابق رو نداره الانم که وسط امتحاناتمم اما با اینکه حضوریه اصلا حس و حال درس خوندن رو ندارم البته اینجوری نیست که کاری رو دوست نداشته باشم دوست دارم ولی الان نمیتونم انجامش بدم واسه همین همینجوری راکد موندم و کاری انجام نمیدم 

واستون اتفاق افتاده؟ اگه جای من بودین چیکار میکردین؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زندگی واسه همه تکراری و خسته کننده شده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ارادتو قوی کن امتحانتو اول خوب بده تا بعد

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
فکر کردم فقط من اینجوری شدم 😑هعی

نه....

متاسفانه خیلیا از این روزای تکراری خسته شدن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
فکر خوبیه شاید انگیزمم بالا رفت

حتمن میره اول امتحانت که واجبو مهمه بده باری از دوشت برداشته شه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
برای منم همینجوریه دیگه ادما مثل قبل خوشو صمیمی نیستن همه میخوان فتنه بندازن همه سرد شدن همیشه با خو ...

دقیقا مثلا تو خودتو با طرفت صمیمی میدونی بعد میفهمی اصلا ذره ای براش ارزش نداری

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز