2777
2789
عنوان

دکتر سقط مکرر

1388 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من ۳۱سالمه و ۴ مرحله سقط دارم، ۳تا اول بارداری پوچ بود که تو هفته۶سقط کردم و قبل از بارداری ۴ دکتر آزمایش گرفت و تشخیص داد که باید قرص آ اس آ استفاده کنم و آمپول انکساپرین ، اما با وجود تمام این داروها برای سونو ان تی که رفتم بچه مغزش مشکل داشت و متاسفانه مجبور به سقط شدم ، الان میخوام متخصص سقط مکرر مشهد یا یزد برم با توجه به مسافت طولانی و عدم شناخت خواهش میکنم اگه پزشک سقط مکرر تو این شهرها میشناسید بهم معرفی کنید

نه والا الان میریزن سرت بهت میگن قاتل

چرا درست نمیخونین چی نوشته.همینجوری عنوان رو میخونین تند تند ی چیزی تایپ و ارسال

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه والا الان میریزن سرت بهت میگن قاتل

شفای عاجل واسه تووو

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
چرا درست نمیخونین چی نوشته.همینجوری عنوان رو میخونین تند تند ی چیزی تایپ و ارسال

خوندم و دیدم همچین تایپکی قبلا مشابه ایشون ریختن سر بنده خدا تعلیق شد

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست

قاتل؟؟؟؟ من اومدم اینجا از دوستانش که تجربه منو دارن کمک بگیرم، امیدوارم هیچکس تو این موقعیت قرار نگیره ،خیلی سخته بعد از چند مرحله خوشحال بشی که فرزندت قلب داره اما تشخیص سندروم بدن

همچنین شما

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
قاتل؟؟؟؟ من اومدم اینجا از دوستانش که تجربه منو دارن کمک بگیرم، امیدوارم هیچکس تو این موقعیت قرار نگ ...

ولش کن گلم. نخونده خواسته مزه بپرونه‌ به دل نگیر

خوندم و دیدم همچین تایپکی قبلا مشابه ایشون ریختن سر بنده خدا تعلیق شد

بله اگه درست میخوندین جواب درست میدادین ن به استارتر بگین الان بهت میگن قاتل.لطفا سعی کنید چیزی نمیدونید دل کسی رو نشکنید.بعصیا تازه عصو شدن فقط میگن نفر اول ی چیزی بنویسیم و ارسال کنیم ننیدونم واسه معروفیته یا چی.الله و اعلم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
بله اگه دریت میخوندین جواب درست میدادین ن به استارتر بگین الان بهت میگن قاتل.لطفا سعی کنید چیزی نمید ...

نه عزیزم نه معروفیته نه چیز دیگه بهشون اطلاع دادم شماهم درست میخوندین میدیدن که گفتم قبلا یه بنده خدا تاپیک زد بارداری پوچ داشتم چند نفری گفتن قاتلی بنا به اون گفتم من به استارتر نگفتم شما قاتلی و هیچ مشکلی با سقط ندارم زندگی ایشونه به من ربطی نداره 

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست

بيين اين امپولا واقعا كمك ميكنهه اكه بچه سالم باشه 

نگهش ميداره ولي اكه خود بچه مشكل داشته باشه ديكه كاربش متاسفانه نميشه كرد منم دو تا سقط داشتم و الان انوكسان ميزنم و پردنيزولون و ا اس ا 

ببين با شوهرت ازمايش ژنتيك بدين بنطر من اتفاقي بوده و ديكه پيش نمياد چون تا دوازده هفتكي اومده پس واقعا انوكسان و ا اس ا تو خفظ بارداريت كمك كرده ولي خود بچه متاسفانه مشكل داشته كه اونم ممكنه اتفاقي بوده و احتمال خيلي زساد بعدي سالمه 

اون داروها فقط به حفظ بچه كمك ميكنه نه سلامتيش 

اي كاش من از تو باغي در بهاران داشتم