2777
2789
عنوان

شروع ارایشگری

69 بازدید | 3 پست

سلام دوستان  من چند مدته تو فکر شروع ارایشگری هستم خیلی زیاد هم علاقه دارم از کجا باید شروع کنم ؟ کجا برم آموزش ببینم؟ هر چی میدونید بهم بگید هر اطلاعاتی یا هر تجربه ای دارید لطفا دریغ نکنید ممنون

࿐͟ᬁ꯭❥Make Your Dreams Reality ᬼ❥࿐

اگر اصفهان هستی من آموزشگاه آرایشی خوب میشناسم 

کلا بهتره بری آموزشگاه خوب 

ولی خب شاخه های آرایشگری متنوع و آموزشش هزینه داره غیر برخی وسایل و ... 

حتما قبل هر اقدامی یسر بزن به چندتا آموزشگاه و اطلاعات کامل بگیر 

و یادت نره توی هرکاری رقیب زیاد هست و خستگی داره اگر زود جا بزنی فایده نداره غیر زمانت ، پولت هم خدای نکرده هدر میره

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

[QUOTE=221729025]اگر اصفهان هستی من آموزشگاه آرایشی خوب میشناسم  کلا بهتره بری آموزشگاه خوب  ولی خب شاخه ...[/QUOنه اصفهان نیستم ممنونم از اطلاعات خوبتون

࿐͟ᬁ꯭❥Make Your Dreams Reality ᬼ❥࿐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=221729025]اگر اصفهان هستی من آموزشگاه آرایشی خوب میشناسم  کلا بهتره بری آموزشگاه خوب &nb ...

خواهش میکنم 🌹🌹

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا