2777
2789
اونا هم وسط راه بعضی مواقع زده میشن

ببینید من خودم چند بار نمره پایین آوردم و نا امید شدم خیلی کاره ک اوج ناامیدی بلند شی درس بخونی قطعا تلاش کردم ک از سطح متوسط ب تقریباااا عالی رسیدم 

اگه واقعا دوست داری ب هدفت برسی براش تلاش کن ک در آینده حسرت خوردن خیلی بده بفکر آیندت باش ی گروه تشکیل بدید اونایی ک واقعا درس خونن مثلا بگید امروز فلان قدر درس خوندم........

قطعا پیشرفت خواهی کرد و عاشق درس خوندن میشید 

موفق باشید

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

😍😍مهاجرت راحته با این رشته اره؟ولی فک کنم پول زیادی میخواد نه؟🥲

اره جز رشته های راحت توی مهاجرته..اره تقریبا😬

تاپيكاي رفع اشكال درسي و سوالاي مربوط به تجربي تگم كنيد..خوشحال ميشم كمكتون كنم
اره جز رشته های راحت توی مهاجرته..اره تقریبا😬

اگه طرف نخبه باشه مثلا رتبه برتر تو بهترین دانشگاه ایران هم پزشکی بخونه بورسیش میکنن ک رایگان شه؟میدونم مهاجرت با رشته پزشکی سخته تو اطلاعی داری؟🥲😂

اگه طرف نخبه باشه مثلا رتبه برتر تو بهترین دانشگاه ایران هم پزشکی بخونه بورسیش میکنن ک رایگان شه؟مید ...

نمیدونم والا..بستگی داره اگه مقاله بنویسه ترجمه کنه اره ممکنه‌...اره خیلی سخته..چون مدرک پزشکی ایرانم خیاگلی معتبر نیست ی چیزی حدود ۴ سال باید تو اون کشور دوباره درس بخونی امتحان بدی بعد اگه قبول شی.میتونی شروع ب کار کنی

تاپيكاي رفع اشكال درسي و سوالاي مربوط به تجربي تگم كنيد..خوشحال ميشم كمكتون كنم