2777
2789
عنوان

می_می_ناز

395 بازدید | 15 پست

چرا ایشون فوت کردن وای تازه الان متوجه شدم تو یه تاپیکی‌ خوندم‌ اخه مگه چندسالشون‌ بوده😞🥀

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز تاپیک زده بودن

من امروز خوندم ولی دخترش سال ۹۲ تاپیک زده گفته اسفند 😞تو‌ تاپیک یکی از دوستان خوندم‌ ولی علتشو‌ نفهمیدم

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
😞🥀خدابیامرزتشون

مامان ترنم هم یکی از کاربرای اینجا بود تو هواپیما سقوط کرد خودش و شوهرش و دخترش فوت شدن 

تازه حامله هم بود قبلش هم تاپیک زده بود گفته بود میخوام برم با هواپیما سفر

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
مامان ترنم هم یکی از کاربرای اینجا بود تو هواپیما سقوط کرد خودش و شوهرش و دخترش فوت شدن  تازه ...

🥀از کجا فهمیدیم که فوت کردن؟

🥀از کجا فهمیدیم که فوت کردن؟

چون همه میشناختنشون و اسمشون تو لیست کسایی بود که تو هواپیما بودن و عکسشون هم تو اینترنت پخش شد اینجوری کل نی نی سایت فهمیدن

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇