2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین من یه مدت میبینم دندونام همش ترک میخوره و میریزه میشکنه  بعضی وقتا بالا  بعضی وقتا ...

دندان یکی از با ارزش ترین دارایی های ماست، از دست دادنش میتونه به ترس از دست دادن افراد، اموال یا موقعیت های ارزشمند زندگیمون اشاره کنه.

اغلب اوقات این خواب به خاطر استرس های روزمره ست.

اگه موضوعی ذهنتو درگیر کرده که مضطربت میکنه تعبیر این خواب رو هشداری برای اون ببین، هشداری در جهت اینکه به روح آزرده خودت بیشتر بها بدی

(اگه اخیرا درگیر کارهای دندانپزشکی بودی یا دندون درد داشتی یا چیزی در موردش دیدی ممکنه ناشی از اون باشه)

دیسب خواب کفن میدیدم اطفا میصه بگی تعبیرش چیه چندتا جسد بودن یکیس حضرت علی اکبر ع بود دوتاشم فکرکنم ...

ببینید خواب درباره کفن و مرگ نشانه بدی نیست، چرا؟ چون خواب های ما با ضمیر ناخودآگاه ما گره خورده.

مرگ، کفن، سنگ قبر، خاکستان اینا همه توی ضمیر ناخودآگاه هر انسانی به منزله پایان زندگی و یه موضوع شاید ترس آور وجود داره. مثلا روضه هایی که میریم و مداحی ها، اینها در ضمیر ناخودآگاه ما جا خوش میکنه.

حالا این که این خواب رو به صورت موضوعی در رابطه با امام ها و معصومین دیدی به جنبه معنویت درونیت بر میگرده.

احتمالا آدمی هستید که در یکی از حالات زیر هستید:

یا به جنبه معنوی درونتون بسیار اهمیت میدید، که در این صورت باید یه مقدار با عشق بیشتری این کار رو کنید و ترس از مذهب و معنویت رو کمتر و جاش رو به عشق و لذت از روحتون بدید.

یا اینکه بر عکس آدمی هستید که از نظر معنوی خودتون رو دارای لغزش میبینید، که در این صورت باید با خودتون مهربان تر باشید.

دست از شماتت خودتون بردارید و با مطالعه و تحقیق در این زمینه دیدگاه واقعی تری پیدا کنید.

بچه ها اگه کسی دیگه تعبیر خواب داره بگه، تا عصر ممکنه چک نکنم

مرررسی عزیزم تشکر

و اینکه خواب دیدم رفتیم مکه ولی همه یجور عجیب نماز میخوندن و اینکه خوده کعبه رو که از نزدیک میدیدم خیلی حال خوبی بود هیچکسیم دور و اطرافش نبود به چه معنیه این خابم

مرررسی عزیزم تشکر و اینکه خواب دیدم رفتیم مکه ولی همه یجور عجیب نماز میخوندن و اینکه خوده کعبه رو ک ...

اگر در زندگی عادی کسانی را از نظر معنوی دارای اشکال میدونید دست از قضاوتشان بردارید، این خوابتون نشون میده رابطه ای عمیق بین خودتون و معنویاتتون احساس میکنید. ولی باید رابطه های متفاوت دیگران با معنویات ورا به رسمیت بشناسید و حتی در ذهنتون خرده نگیرید.

تروخدا اینو درست جواب بدی برای سلامتیت صلوات میفرستم

یه دختر ۱۳ ساله خواب دیده امتحاناشو به شدت گند زده و نمرش خیلی پایینه ، و توی خواب هم خیلی گریه میکرد 

تعبیرش چیه 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشم ها دریچه ی روحن!...