2777
2789

حتما مبخواد با ایشون ازدواج کنه؟ 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه فقط خواستگار هست 

بهتره ازدواج نکنه 

البته هر جور خودشون صلاح میدونن 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
گلم دلیلشم میگی

اخه عزیزم این همه پسر مجرد چرا باید با کسی ازدواج کنن که بچه دارن ؟ قصد توهین یا جسارتی ندارم خدایی نکرده 

ولی زندگی با ی بچه میتونه سخت باشه 

بخصوص اینکه بچه ها ذهنیت خوبی نسبت به نامادری و ... ندارن 

گل گفتی گلم درسته تازه مهریه ایی هم نداره

اره عزیزم در کل شرایط بهتر و موقعیت های بهتری هم هست 

گلم دلیلشم میگی

نظرکاملا شخصیه ولی یه دخترک تجربه اولشه هرچیزیوقراره اولین بارتجربه کنه برای تازه عروس بجای دغدغه لباس عروس ماه عسل پاکشاشدن خوشگذروندن بایدانرژی ووقتشوصرف به دست اوردن دل بچه شوهرکنه یاهرکاری باید اول واکنش بچه شوهربسنجه نسبت ب هرکاری

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿