2777
2789
عنوان

زناشویی

338 بازدید | 17 پست

خانما دو سال ازدواج کردم فقط دو ماه اول رابطه کافی داشتیم.من همش تو رنج و عذابم...لباس خوب پوشیدم خودم پیش قدم شدم  خوراکی گرم بهش دادم تشنش گذاشتم....همه اینکارارو امتحان کردم  درست نمیشه.دیگه خودمم دلم نمیخواد هیچ کاری کنم حتی یه رژ زدن چون خسته ام دلم نمیخواد انقدر ذلیل باشم انقدر محتاج باشم.خودش میدونه چقدر محتاجم یکی دو بار وقتی یه ماه خورده ای سمتم نیومده گوشیمو دیده که فیلم  دیدم ولی فقط دعوا میکنه سمتم نمیاد.دیگه چاره ای جز گریه برام نمونده....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به سک س تراپ

یا اورولوژیست مراجعه کنن

مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...

☹️☹️☹️ اگه قبول میکنه برین مشاور

از محتاج بودن خسته شدم....دلم نمیخواد دیگه راجبش هیچ حرفی بزنم.ولی میدونم تهش طلاقه اگه با این فرمون بره....این همه جون بکن یکی رو پیدا کن که باهاش تفاهم داری تهشم اینجوری

خیلی بده من همسرم خیلی خیلی گرم بود همش بهم میچسبید خودمم پایه بودم سه سالم ازدواج کردیم عالی بود .یک ماه میشه این واکسن لعنتیو زد کلا عوض شد میل جنسیش خودشم خیلی عصبیه از این موضوع  همسر شما ها اینجوری نشده؟؟

از محتاج بودن خسته شدم....دلم نمیخواد دیگه راجبش هیچ حرفی بزنم.ولی میدونم تهش طلاقه اگه با این فرمون ...

اصلا فکر نکن این محتاج بودنه بده و دیگه نباید راجع بهش حرف بزنی 

همه ادما نیاز دارن یکی از دلایل ازدواج همینه اصن

اگه میبینی از حرف زدن خودتون گذشته حتما پافشاری کن که برین مشاوره خیلی جدی هم باش 

اصن از در ضعف و خواهش جلو نرو 

تو  از یکی از طبیعی ترین نیازهات محروم شدی حق توعه دنبالش بری

خیلی بده من همسرم خیلی خیلی گرم بود همش بهم میچسبید خودمم پایه بودم سه سالم ازدواج کردیم عالی بود .ی ...

بخدا نمیدونم کم اوردم دیگه خواب های مزخرف میبینم

از محتاج بودن خسته شدم....دلم نمیخواد دیگه راجبش هیچ حرفی بزنم.ولی میدونم تهش طلاقه اگه با این فرمون ...

محتاج بودن نیست ! حق طبیعی تو هست 

مگه کسی از اینکه به آب و غذا احتیاج داره ناراحت میشه ؟

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز