2777
2789
عنوان

شوره سر

69 بازدید | 10 پست

چیکار کنم سرم خیلی شوره داره خارش هم داره چی استفاده کنم؟ ترجیحا طبیعی باشه کف سر چرب و ساقه خشک دارم

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
شامپو هد اند شولدرز بزن

من شامپو لافارر فری سولفات میزنم این شامپو سولفات داره؟

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

عزيزم شامپو اِويدرم فوق العادس

برا منم كف سرم چرب و ساقه موم خشك بود دقيقا، از دو نوعش استفاده كردم و راضي ام، اولش مخصوص موي خشك، بعد مخصوص كف سر چرب و ساقه موي خشك

البته يك ساعت قبل حموم روغن رزماري هم ميزنم كه عاليه

سولفات که داشته باشه خیلی قویه ریشه موهاتو ضعیف میکنه

اره دیگ من بدون سولفات استفاده میکنم