2789
عنوان

رشک مو

145 بازدید | 24 پست

بچه ها من یه هفته پیش فهمیدم تو موهام شپش افتاده 

حالا از کجا خدا داند 

بعد چن بار سرکه اینا زدم با لیندان هم شستم دیگه سرم نمیخاره اما نه مامانم نه خواهرم یکم موهامو نگا نمیکنن که تخماشو با قیچی کوتاه کنن منم از منت خوشم نمیاد یعنی بمیرم زیرش نمیرم درکل یه چیزی ازشون بخوام مرض میگیرن 

الان لطفا یه راهکار بگین خودم تنهایی رشکارو چجوری از بین ببرم

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بشین جلوی آفتاب بگو دونه دونه از موهات سوا کنن ،یکی دو روز اینکارو کنی حل میشه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بشین جلوی آفتاب بگو دونه دونه از موهات سوا کنن ،یکی دو روز اینکارو کنی حل میشه

اخه موهام بلنده نمیشه بخدا پشت گردنمو چیکار کنم

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

کلا لیندان و ... اصلا ریشه کن نمیکنه به هیچ وجه من یه راهکار فوق العاده بهت میگم سم های پودری سفید رنگ که برای سوسک هست از عطاری بگیر بعضیا روشون نوشته برای شپش هم هست قبل حموم با مقداری آب قاطی کن گِل بشه بمال به سرت بعد یه ربع بشور کاملا از بین میرن نیازی هم به رشک کشی نیست

اخه موهام بلنده نمیشه بخدا پشت گردنمو چیکار کنم

از یکی باید کمک بگیری،کوتاه کردن فایده نداره ،همین کاری که میگم رو بکن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

کلا لیندان و ... اصلا ریشه کن نمیکنه به هیچ وجه من یه راهکار فوق العاده بهت میگم سم های پودری سفید ر ...

موهام نریزه🥺🥺🥺🥺

از یکی باید کمک بگیری،کوتاه کردن فایده نداره ،همین کاری که میگم رو بکن

یکی رو ندارم 

کلا لیندان و ... اصلا ریشه کن نمیکنه به هیچ وجه من یه راهکار فوق العاده بهت میگم سم های پودری سفید ر ...

نهههههه😱😱😱😱 به هیچوجه این راهکار رو به کسی نده بعضی سما هستن از پوست سر جذب میشن خطرناک ترین کار ممکنه