2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین

154 بازدید | 14 پست

جاریم پسرش زردی داره عدد زردیش 8 هست هیچ جوره مرخص نمیشه مگه 8 خیلی بالاست؟ دلم براش میسوزه گناه داره دو شبه زایمان کرده یه شب کنارش موندم بیمارستان اصن محیطش خوب نیست تماس گرفتم حالش و بپرسم الان گریه می کرد منم حالم بده دارم گریه می کنم

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه....پسر من 10 بود ...سه روز تو دستگاه بود خوب شد....نگران نباش..

😔😔😔گفتند زردیش هم خوب بشه بهتره بستری بمونه دو پهلو حرف می زنند نمیگن بچه چه مشکلی داره هممون از حرص داریم سکته می کنیم

در اصل باید ۶ باشه ۸ ک زیاد بالا نیست.برا دختر جاریه من ۱۵ بود دو شب بستری بود شد ۶ مرخص کردن

پریشب که کنارش بودم 5 و نیم بود صدبار از پرستار نوزاد رفتم پرسیدم گفت باید رو 2 باشه تا ترخیص کنیم 

[QUOTE=221718812]😔😔😔گفتند زردیش هم خوب بشه بهتره بستری بمونه دو پهلو حرف می زنند نمیگن بچه چه مشکلی داره هممون از ...[/Qایشالله که چیزی نیست. منم اونروز خیلی ترسیدم و گریه میکردم ولی چیزی نبود.

ن بالا نیس 

پس بچه مشکلی داره جز زردی که اینجور برخورد می کنن 😔وای کبابم برای مادرش خیلی زجر کشید سنش پایینه و می ترسه کلا دلم گرفته لباسام و جمع می کنم میرم کنارش 

[QUOTE=221718812]😔😔😔گفتند زردیش هم خوب بشه بهتره بستری بمونه دو پهلو حرف می زنند نمیگن بچه چه مشک ...

دعامون کنین تو رو خدا 🙏😔

پس بچه مشکلی داره جز زردی که اینجور برخورد می کنن 😔وای کبابم برای مادرش خیلی زجر کشید سنش پایینه و ...

اخه بچه خواهرای من بیشتر بود ازشون از ۸ بیشتر بود و فقط تو خونه تو دستگاه گذاشتند خوب شدند. انشالله خوب میشه 

پریشب که کنارش بودم 5 و نیم بود صدبار از پرستار نوزاد رفتم پرسیدم گفت باید رو 2 باشه تا ترخیص کنیم&n ...

ن بابا دختر جاریم شش بود مرخص کردن تو خوکه هم بهش دارو دادیم ‌کلا رفع شد

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

اخه بچه خواهرای من بیشتر بود ازشون از ۸ بیشتر بود و فقط تو خونه تو دستگاه گذاشتند خوب شدند. انشالله ...

انشاالله 😔

ن بابا دختر جاریم شش بود مرخص کردن تو خوکه هم بهش دارو دادیم ‌کلا رفع شد

بچه ش زردیش تا 5 و نیم اومد من خودم اونجا بودم پرستاره بهم گفت خطرناکه خانوم چون سه ساعت اول تولد مشخص شده...