2777
2789
عنوان

سرماخوردگی

308 بازدید | 15 پست

سلام خدمت دوستان.من یه اقا هستم پسرم ۲سال ونیمشه وپیش منه بدجوری سرما خورده و دکتر هم بردمش چرک خشک قوی داد.گفت اگه بعد ۳روز خوب نشد بیارش.به نظرتون ببرمش بیمارستان بهتر نیست؟سمت غرب تهران هستم.کدوم بیمارستان قسمت کودکانش بهتره؟دنبال پرستار واسه بچه بودم که این سایت رو دیدم

اگه وضعيتش بده ببريد بيمارستان. ببخشيد خوب نيس اينجور مواقع مادرش ازش پرستاري كنه؟ 

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

اینطور مواقع مادر خیلی بهتر بهش رسیدگی میکنه اگر نیست ببرش بیمارستان حتما اگه تب کنه و متوجه نشی خیلی بده 

جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده؟ فدای جانت جان مادر....میدانی تصمیم دارم به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه احزانم را گلستان جوانه ات کردی چه صدایت کنم؟جان مادر.البته خیلی سال است که دوست دارم تورا جان صدا کنم راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمیایی  جان مادر جانه جانه جانم چه لذت بخش است وقتی حس کنم تو هستی و دست روی شکمم بگذارم و بگویم جان مادرعشق مادر، خانه ام سوت و کور است نمیایی؟چه زیباست در جمع باشم و تو فریاد بزنی ماما بگویم جان مادرنازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.جان مادر پیشانی ات را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روزی شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی و لباس نوزادی بر تن داشته باشی، آخ ،که چه لذتی دارد ماچی از بین دو ابرو ات بگیرم و بگویم خدایا شکر که جان دوباره دادی به وجودم آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم تنم میلرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت من عاشقت هستم جان مادر مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شدم دیگر توانی برایم نمانده تورا می خواهم جان مادر😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بتونین  جوشانده های طبیعی بهش بدین خیلی بهتر از چرک خشک کن هست 

دم نوش آویشن برای سرماخوردگی خوبه

ولی اگه بچتون تب داره حتما دکتر ببرینش چون خطرناکه

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍
جدا شدیم.۳ماهه.فعلا که بچه رو گزاشته پیش من و رفته

متوجه شدم جدا شديد. حتما داروهاشو به موقع بديد نخورد بكشيد تو سرنگ بريزيد تو دهنش بعدم آبقند بديد بلافاصله. سوپ و غذاي مقوي هم بديد.هيچوقت نداريد بچه بدون كلاه بره بيرون يا حتي يه دقيقه دربياره لباساشو

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

آره حتما مراقب باشيد اگه تب كرد استامينوفن بديد بياره پايين خطرناكه

برای سرما خوردگی پنیسیلین طبیعی 

۱عدد پیاز پوست کنده چهار قاچ داخل ظرف روی گاز بگذارید با یه لیوان اب بپزه نصف که شد  ابشو صاف کنید و با یه ق عسل مخلوط کنید بدید بخوره سریع خوب میشه 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
آره حتما مراقب باشيد اگه تب كرد استامينوفن بديد بياره پايين خطرناكه

آره اگه تب کرد هر ۶ساعت یا ۴ ساعت بدید بخوره.

همون اب پیاز و عسل رو بدید تا سریع عفونت بدنش خارج بشه 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
[QUOTE=221712824]جدا شدیم.۳ماهه.فعلا که بچه رو گزاشته پیش من و رفته[/QUOTمتاسفم......ولی یعنی بهش پی ...

چون بحث زیاد داریم بلاکش کردم.تنش زیاد بود.اونن در حد ایاینکه حالش چطوره اس پیام داد و منم جوابی ندادم.همه اینکارایی که گفتین رو انجام دادم از دمنوش بگیرید تا چرک خشک کن قوی و غذای مقوی.خوشبختانه اصلا بهونه مادرشو نمیگیره.نگرانیم بابت چرک گلوشه

اینطور مواقع مادر خیلی بهتر بهش رسیدگی میکنه اگر نیست ببرش بیمارستان حتما اگه تب کنه و متوجه نشی خیل ...

حواسم به تبش هست.الان تب نداره.فقط گلوش وحشتناک چرک داره و اینکه نمیتونه خلط رو بریزه بیرون بدترش میککه