صبح ناشتا سیر خام بجو لاغر میشی،بعداز غذا وعده ی ناهار و سام ی قاشق سرکه سیب یا انگور تو آب بریز بخور،قرص گلوکوفاژ ک قرص قنده با قرص ماهی بدون حیوه هم لاغر میکنه شکم پهلو رو البته اکر سرکه خوردی قرص قند گلوکوفاژ رو نخور یا قرص روغن ماهی رو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قندوشکر و نوشابه و فست فود و ماکارونی و شیرینیجات مصنوعی رو حذف کن. بیشتر غذاها رو آب پز بخور. نان و برنج یک سوم قبلت بخور روزی یه ساعت برقص و پیاده روی کن سریع باربی میشی. آب و سبزیجات و میوه های کالری پایینم زیاد بخور که یبوست نگیری اگه شامم حذف کنی و به جاش یه سیب بخوری که عالیه.
ببین من یه زمانی یه رژیم خودم ساخته بودم خواهر شوهرم 2 کیلو کم کرد باهاش من 1 کیلو چاق شدم باهاش . اصلا رژیم غذایی اصول خودشو داره رفتم پیش دکتر مدعی نما برام یه رژیم داد سختم نیست الان 9 کیلو کم کردم توی یه تایم خوب ریزش مو هم ندارم پوستمم عالیه https://www.instagram.com/dr_modaeinama