2777
2789

من خیلی میترسم خدایی نکرده اتفاقی برای همسرم بیفته...میگن به هرچی فکر کنی بدتر سرت میاد😪اما از ترس زیاد همش فکر میکنم...واقعا زندگی بدون بعضیا نمیگم غیر ممکن اما دیگ جای موندن نیست.

خیلی امشب جو نی نب سایت منفی شده همش ازمردن میگین  حس بدی گرفتم  

یکی تو زندگیمه که نفسام بسته به نفساش   خدایا منو باهمسرم خوشبخت کن❤حتی اگه زندگیم بهشتم باشه بدون تو نمیخوامش..! بعد هفت سال به عشق یه طرفم رسیدم خدایاشکرت خیلی سختی  کشیدم خیلی اذیت شدم ولی الان واقعا خوشبختم که منو به بزرگترین ارزوم رسوندی.💞💋خدایا همه ی عاشقای واقعی رو به هم برسون🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلاغیرممکنه 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

اره شبا حوصلم سر بره میشیم مراسم ختم فک و فامیل رو تجسم میکنم اگه از یارو خوشم هم بیاد گریه هم میکنم براش😐😐😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من فک میکنم مامانم کاریش میشه 

بضی وختا از خاب میپرم میرم دستم میزارم جا دماغش ببینم نفس میکشه یا ن

البته سنم ک کمتر بود بیشتر اینجور بودم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

اره ولى من خيلى نگران پدر و مادرمم چون مادرم بيمارخاص هستن😔

از شوهرم دل خوشى ندارم ولى راستش فكر مرگش عذابم ميده نه بخاطر عشق و علاقم فقط و ققط بخاطر بچم و اينكه كلا زندگى بدون مرد خيلى سخته!

چی

تو گفتی غیرممکن ن ولی جای موندن نیس من گفتم غیرممکنه 😢

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉