2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم من دوبار دیدم تو مسجد دارم ظرف میشورم 

دیشبم خواب ی اردک ک شبیه قو بود انگار دیدم خیلی ناز بود بهش غذا میدادم و میبوسیدمش

حثتیتثکثثننیکززمچثچثگسکطنثحخثکیویحثمثکیینجثین😎کاربر قدیمی با افتخار تعلیقی

عزیزم من دیشب یه خواب دیدم خیلی فکرم درگیر کرده

لطفا تعبیرش بهم بگو

خواب دیدم تو حیاط خونمون بودم

بعد یهو برف امد کلی برف رو زمین نشست ولی یهو تموم برف ها اب شدن 

بعد یهو دندونم شکست از در خونه خارج شدم دیدم بچه‌گربه داره میاد سمتم یهو یه گربه دیگه که انگار مادرش بود گفت ولکن اون سمت نرو بعد رفتن تو خونه همسایه

لطفا تعبیرش بهم بگو

#مریم_میرزاخانی_نابغه_ریاضی_عزیز_ملت_ایران                   #با_افتخار_فرزند_گیلانم
خب من چند وقته دارم خواب میبینم که همش مسافرتم و یبار خواب دیدم که عشقمو دارم میبوسم این تعبیرش چیه& ...

سفر توی خوابتون به معنای تغییر توی زندگی یا جابجایی میتونه باشه، اگه چیزی ذهنتو درگیر کرده شاید یه هشدار باشه که باید رهاش کنی و بگذری از موضوع.

اگه تو شرایط استرس زایی قرار داری احتمالا مغزت نیاز به فرار داره.

بوسه کسی که دوستش داری هم ناشی از غرایزه طبیعیه که عشق هم درش هست.

یکی دیگه از خوابهایی که همیشه میدیدم این بود که توی مکانی قرار دارم که خیلی قدیمی و خیلی خفن بود جالب بود انگار یه غار بود ولی توش یه چیز های محلی می‌فروختند و کلی فالگیر و اینا هم اونجا کار میکردن و ایران نبود کلا خارج بود خیلی قشنگ بود ولی یه سری دستبند های خاص و اینا می‌فروختن دیوار هاش حیوانات خشک شده بود و چند تا پیرمرد مشروب به همه میدادن و پاسور بازی میکردن کلا یه جای مخصوصی بود این تعبیرش چیه 

خواب دیدم زمین داشت جمع میشد و فشرده تعبیرش چیه؟  منم خیلی ترسیده بودم که اخرش با داد گفتم خد ...

ببین ترس ما از قیامت و بلایای طبیعی توی ناخودآگاه همه ما وجود داره،

خواب ها تماس مستقیمی با ضمیر ناخودآگاه ما دارن، برای همینه که خواب هایی از وقایع طبیعی میبینیم.

دیدم نوشته بودی اگه تعبیرش بده نگو، به نظر من هیچ خوابی تعبیر مطلقا خوب یا بد نداره، هر خوابب با توجه به زندگی خود شخص، مشکلاتش، روحیاتش، افکارش، و حتی غذایی که خورده، فیلمی که دیده و... تعبیر میشه.

منم اینجا بخش کوچیکی از افکارمو میگم که ممکنه کامل نباشه.

در کل زمین میتونه برای ما آدما تکیه گاه و نقطه ی امن زندگیمون باشه، و جمع شدنش ناشی از ترس ما در برابر مشکلات باشه...

خوابت به نظر میاد احساس نا امنی رو بهت یادآوری میکنه، درمورد چیزی حس نا امنی یا سستی میکنی؟

یکی دیگه از خوابهایی که همیشه میدیدم این بود که توی مکانی قرار دارم که خیلی قدیمی و خیلی خفن بود جال ...

این خوابی که گفتی حس نوستالژی و حس غربت رو با هم به من داد.

اگه مثل من عاشق نوستالژی هستی طبیعیه که محله های قدیمی رو توی خواب ببینی، دیدن مکان های نوستالژی توی خواب بیشتر اشاره به بخش فراموش شده ی وجودمون داره، جایی از کودک درونمون که باید برگردیم و یه دستی به سرش بکشیم.

اینکه اون مکان نماد و ویژگی های خاص داشته ناشی از خاص بودن دوران کودکیته. یا حس خاصی که بهش داری‌.

فروش بدلیجات اگر به تازگی بازار رفتی و به چشمت خورده هم مال ضمیر ناخودآگاهت بوده، در غیر این صورت نمادی از ابراز وجوده، انگار میخوای چیزی از خودت رو به دیگران ثابت کنی یا نشون بدی، بخشی از خودت که دوستش داری.

اگه از کمبود اعتماد به نفس رنج میبری این برات هشداره، اگه نه نمادی از رضایت درونیه

عزیزم من دیشب یه خواب دیدم خیلی فکرم درگیر کرده لطفا تعبیرش بهم بگو خواب دیدم تو حیاط خونمون ...

اینکه خواب از حیاط خونتون شروع شده نمادی از مکانیه که حس امنی توش داری،

بعضی وقتا از ترس از دست دادن یه موقعیت خوب از داشتنش لذت نمیبری، از ترس اینکه زود از دستش بدی زیبایی هاشو نمیبینی، سعی کن تو لحظه بیشتر زندگی کنی و نیمه پر لیوان هم ببینی.

دندون یکی از با ارزش ترین دارایی های انسانه، از دست دادنش در خواب میتونه نماد ترس از دست دادن افراد یا اموال با ارزشت باشه، (البته اگر اخیرا دندونپزشکی رفتی یا دندون درد داشتی یا به نوعی با این موضوع در ارتباطی تعبیری نداره و به خاطر اونه بیشتر)

در آخر به نظر میرسه در مورد قضاوت یا دید مردم نسبت به خودت حساسی، سعی کن کنترلش کنی. اگر به تازگی قضاوت شدی صبور باشه، اگه برات در آینده پیش اومد از الان خودت را آماده کن و بدون که ارزش تو به نگاه دیگران نیست

اینکه خواب از حیاط خونتون شروع شده نمادی از مکانیه که حس امنی توش داری، بعضی وقتا از ترس از دست داد ...

وای عزیزمممممم مرسی دقیقاااا درست بود 

کارت عالییی گلمم واقعا ممنونم

چون من دارم یه تصمیم مهم واسعه مهاجرت میگرم دقیقا تعبیر درستی بود 🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹💖💖💖

#مریم_میرزاخانی_نابغه_ریاضی_عزیز_ملت_ایران                   #با_افتخار_فرزند_گیلانم
وای عزیزمممممم مرسی دقیقاااا درست بود  کارت عالییی گلمم واقعا ممنونم چون من دارم یه تصمیم مهم ...

خواهش میکنم عزیزم، انشالله بهترین تصمیمو بگیری و بهترین ها برات پیش بیاد