2777
2789
عنوان

کامپوزیت ونیر

264 بازدید | 13 پست

دوستان کسی کامپوزیت ونیر انجام داده منم یکم دندون جلوم کج شده خواستم واسه عروسیم انجام بدم ی دکتر میگه خوبه یکی میگه انجام نده دندونات خراب میشه

نظرشماچیه

سیم کشیم دوسال زمان میبره حوصلشو ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خونه م سعادت آباده. برای کامپوزیت ونیر دنبال یه دندونپزشک خوب بودم که نزدیک خونه م باشه و هم کارش خوب باشه، از چند جا تحقیق کردم و دکتر سحابی رو معرفی کردن. بالاخره پیش ایشون رفتم و برام کامپوزیت کردن 3 تا از دندونامو. من که خیلی راضیم

بهترین برند کامپزیت اسمش ips من یک سال قبل رفتم کلینیک ستاره شرق کارشون عالی بود پالیش اولم رو هم رایگاه انجام دادن بعد از 6 ماه
واقعا دکتر زیبایشون سر حوصله کار میکنه
خیلی راضیم

من فاصله بین دندونام داشتم چند تا از دندونامم لی پریدگی داشتم دوستم بهم دکتر لیلا سحابی رو معرفی کرد پیششون کامپوزیت ونیر کرده بود وقتی دیدم دندوناشو خیلی خوشم اومده منم پیش ایشون رفتم خیلی خوش برخوردن محیط مطب هم تمیز و خیلی عالی بودش برند زنیت برای من استفاده کردن که خیلی با کیفیته شماره تماس نوبت دهیشون رو میذارن سمت سعادت آباد هستن ۰۹۲۱۱۰۲۴۱۸۵

من کامپوزیت ونیر انجام دادم راضیم اما خب هرکی با اون یکی فرق میکنه و به نظرم شما باید با چندتا دکتر مشورت کنی تا بتونی تصمیم  درست رو بر اساس حرفای اونا بگیری.  

من رفتم پیش دکتر مهسا حیدری، تعرفه و قیمت کارهاش تو سایتشون هست drmahsahaidari.com

هم ارتودنسی شفاف انجام میدن هم ونیر، میتونن راهنمایی خوبی بکننت که چه کاری برات بهتره.