2777
2789
عنوان

کامپوزیت ونیر

310 بازدید | 13 پست

دوستان کسی کامپوزیت ونیر انجام داده منم یکم دندون جلوم کج شده خواستم واسه عروسیم انجام بدم ی دکتر میگه خوبه یکی میگه انجام نده دندونات خراب میشه

نظرشماچیه

سیم کشیم دوسال زمان میبره حوصلشو ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خونه م سعادت آباده. برای کامپوزیت ونیر دنبال یه دندونپزشک خوب بودم که نزدیک خونه م باشه و هم کارش خوب باشه، از چند جا تحقیق کردم و دکتر سحابی رو معرفی کردن. بالاخره پیش ایشون رفتم و برام کامپوزیت کردن 3 تا از دندونامو. من که خیلی راضیم

بهترین برند کامپزیت اسمش ips من یک سال قبل رفتم کلینیک ستاره شرق کارشون عالی بود پالیش اولم رو هم رایگاه انجام دادن بعد از 6 ماه
واقعا دکتر زیبایشون سر حوصله کار میکنه
خیلی راضیم

من فاصله بین دندونام داشتم چند تا از دندونامم لی پریدگی داشتم دوستم بهم دکتر لیلا سحابی رو معرفی کرد پیششون کامپوزیت ونیر کرده بود وقتی دیدم دندوناشو خیلی خوشم اومده منم پیش ایشون رفتم خیلی خوش برخوردن محیط مطب هم تمیز و خیلی عالی بودش برند زنیت برای من استفاده کردن که خیلی با کیفیته شماره تماس نوبت دهیشون رو میذارن سمت سعادت آباد هستن ۰۹۲۱۱۰۲۴۱۸۵

من کامپوزیت ونیر انجام دادم راضیم اما خب هرکی با اون یکی فرق میکنه و به نظرم شما باید با چندتا دکتر مشورت کنی تا بتونی تصمیم  درست رو بر اساس حرفای اونا بگیری.  

من رفتم پیش دکتر مهسا حیدری، تعرفه و قیمت کارهاش تو سایتشون هست drmahsahaidari.com

هم ارتودنسی شفاف انجام میدن هم ونیر، میتونن راهنمایی خوبی بکننت که چه کاری برات بهتره.