2777
2789
عنوان

خیلی شوکه شدم

2517 بازدید | 74 پست

سلام امیدوارم حال دلتون خوب باشه

من طبقه ی بالا مادرشوهرمم امشب واسشون مهمون اومد پسرعموی پدرشوهرم و زنش منم چون مادرشوهرم خواهرشوهر کوچیکمو فرستاد دنبالم که منم برم رفتم(چون بدون دعوت نمیرم)بعد یکی دوساعت شوهرم از سرکار اومد و نشستن...فیلم موردعلاقم شروع شد چون مردا نزدیک تی وی بودن من اومدم و نشستم پیش شوهرم که زود گفت پاشو زشته برو اونجا بشین منم خیلی بهم برخورد یه جورایی دلم شکست گفتم چرا اخع میگه زشته همه نشستن اونجا تو پیش من بشینی...همیشه میگه اینا خیلی حرف در بیارن ولی مگه اشکالی داره من پیش شوهرم بشینم؟؟؟شما بگین؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا بعضیا اشکال داره میفهمم شوهرت چی میگه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

راست گفته دیگه 

جمعشون مردونه بوده شاید دوست نداشته تو جمع میدونه باشی

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍

خب اون با توجه به طرز فکر مهموناتون این حرفو زده

میتونستی فردا تکرارشو ببینی گلم

زشته مهمون بیاد تو بشینی فیلم ببینی

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت
زشت که نیست،ولی وقتی همسرتون فامیلاشونو میشناسه خب بهش اعتماد کنید و به حرفش عمل کنید،لابد چیزی میدد ...

شوهرم کلا زیادی حساسع...دلم شکست من تازه عروسم یه ماهه ازدواج کردم