2777
2789
عنوان

کراشم

305 بازدید | 17 پست

یه استوری غمگین گذاشته بود منم گفتم خدا خیلی مهربونه و ... اینم دو تا قلب مشکی فرستاده 

در جوابش چی بگم ؟ لایک کنم کافیه ؟ 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پرروش نکن لایکش کن فقط

دلم براش سوخت به خاطر اون فرستادم 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
دلم براش سوخت به خاطر اون فرستادم 

چقد ساده ای تو دختر جون احتمالا سنت کمه بابا جان حتما بخاطر عشق از دست رفتش گذاشته اون استوریو محلش نذار پسرا لیاقت ندارن 

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
منپ‌کلیپ غمگین میخوام چی بود استوریش

اینکه دنیای من مثل دنیای یزید هست و من گناهکارم و ..

چقد ساده ای تو دختر جون احتمالا سنت کمه بابا جان حتما بخاطر عشق از دست رفتش گذاشته اون استوریو محلش ...

نه استوریش این بود که من گناهکارم و دنیای من مثل دنیای یزیده و خوش به سعادتتون که میرید روضه و ‌.‌..

نه استوریش این بود که من گناهکارم و دنیای من مثل دنیای یزیده و خوش به سعادتتون که میرید روضه و ‌.‌..

چی بگم اعتماد نکن به جنس مذکر منکه به هیچکدومشون اعتماد ندارم بخصوص به مجازی یه وقت نخ ندی بهش بیفتی تو چاه دختر نکن زندگیت نابود میشه 🙏😥🤦‍♀️😔

چی بگم اعتماد نکن به جنس مذکر منکه به هیچکدومشون اعتماد ندارم بخصوص به مجازی یه وقت نخ ندی بهش بیفتی ...

نمی کنم🥺

اون اصلا نمیدونه من دخترم 

خیلی دلم براش سوخت واقعا پسر مظلومیه می شناسمش پسر همسایمونه 

نمی کنم🥺 اون اصلا نمیدونه من دخترم  خیلی دلم براش سوخت واقعا پسر مظلومیه می شناسمش پسر همسای ...

یک راست هدفتو دنبال کن دختر خوب امضاتو خوندم مذهبیم هستی عشق خوبه گناه که نکردی ولی دلتو به خدا و امام رضا بسپر که آروم بشی برای عشقتم دعا کن حالش خوب بشه 🥰🙏