2777
2789
عنوان

مامانم مریض شده ی پسر تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتار پدرتون در گذشته میتونه عاملی برا حال الان مامانتون باشه...چون پدرتون معتاد بوده مثلا ممکنه مام ...

نه مطمعنم مشکل از گذشته رفتار پدرم علیه مادرم نیست اخه تا وقتی حالش خوب بود همیشه با روی باز میخندیدو میگفت من فقط برای بچه ازدواج کردم

خوندم. یعنی میگه خودم توهم بیماری روحی دارم؟

غلط کردم خودمم‌نفهمیدم چی گفته  

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
سود بانکی

نمیتونی پولو برداری بزنی ب یه کاری مثلا مغازه خوبه هم درآمدش از بانک بیشتره هم خودت مشغول میشی میتونی مامانتم ببری تو مغازه از افسردگی درمیاد اون دنبال ی مشغولیته نمیشه ک از صبح تا شب تو خونه

بنظرمن بایه مشاوره صحبت کن و از شرایطت بگو تو سایت خیلی از مشاوره ها هستن میتونن کمکت کنم و توهم هیچوقت توکلت به خدا رو از دست نده و ازاون کمک بخواه که خدا شنونده و راهنمای خوبیه وقطعا دستتو میگیره😊

Iloveyou💗khoda🌱🍀هیچوقت از زندگی نا امید نشو روزای خوبی هم در راهه صبور باش💟دورگردون گر دوروزی بر مراد ما نرفت دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور✌💚
مادرم حالش خوب میشه یا نه

ببين اين چيزي نيست كه هيچكدوم ازكاربراي اينجا بدونن

عين خود تو

من نميتونم دركت كنم عين همه ادماي اين دنيا چون تو تواون موقعيت داري دست و پا ميزني

ادم مرفهي نيستم يه سالم ازخودت كوچيكترم و اندازه خودم و ظرفيتم كشيدم ازدنيا و ادماش

اما مگه تو ادم تسليم شدني؟ يانياز به نظر ادمايي داري كه يه ديقه ديگه حتي اسم كاربريتم يادش نمياد

كمكش كن هم كمك خودت هم مامانت

ميتوني اينكارو كني؟

دلم يه جاي دور ميخواد! خيلي دور...

قبل از هر چیزی بگم الان دفع چهارمه که اینجوری شده نزدیک 1 ماه خوب میشد قبلنا ی بار مست اومدم خونه اونم ی زن دست تنها با ی ادمی که تو حال خودش نیست بهش حق میدم، چن بار دیگه هم سر همین کثافت کاریای من بازم مریض شد سر 1 ماه خوب می‌شد الان گذاشتم کنار ولی بازم حالش بد شده